Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşın Kalbini Kıran Benim Kalbimi Kırmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da coşkulu bir kalabalığa hitap etti. Erdoğan, "Buradan, sizlerin huzurunda yürekten gelen bir hissiyatla söylüyorum, vatandaşımızın gönlünü kıran benim de kalbimi kırmış demektir." diye konuştu.

19.03.2019-20:40 - (Son Güncelleme: 19.03.2019-21:27) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vatandaşın Kalbini Kıran Benim Kalbimi Kırmıştır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar'da İstanbullullara hitap etti.

DAVAMIZA SAHİP ÇIKALIM 

Milletin desteği ve iradesinin karşısında kimsenin duramayacağını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletin desteğini, duasını alan bir siyasetçiyi durdurabilecek hiçbir fani güç yoktur. Milleti ile aynı hedefe yürüyen, aynı idealleri paylaşan bir devlet adamın önünü kesebilecek hiçbir engel yoktur. Yeter ki birbirimize sahip çıkalım, tarihimizi asla unutmayalım, davamıza ihanet etmeyelim. Yeter ki biz gözlerimizi hedeflerimizden bir an olsun ayırmayalım. Bunları başardığımızda Allah'ın izniyle ne Haçlı artıkları, ne Bizans heveslileri ne de Neonazi bozuntuları bizi yolumuzdan alıkoyabilir." ifadelerini kullandı.

PROJELERİMİZİN MERKEZİ ÜSKÜDAR'DIR

Konuşmasında Üsküdar'a yapılan yatırımlardan da bahseden Cumhurbaşkanı, "İstanbul'da yaptığımız projelerin çoğunun merkezi işte burası, Üsküdar'dır. Marmaray, Avrasya Tüneli, Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattı burada. Büyük Çamlıca Camii ve Küçükçamlıca'da yapılan Radyo Televizyon Kulesi o da burada. Bütün bunlarla beraber Üsküdar bambaşka. Hele hele Büyük çamlıca Camii artık Türkiye'de bugüne kadar yapılmış camilerin hakikaten en mükemmeli. Üsküdar'da 8 adet köprü ve kavşak yoluyla bağlantı yollarını hizmete açtık. Sahilde 5 adet iskele binasını restore ettik." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal