Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Operasyonu ile Alakalı Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane mitinginde Suriye operasyonu ile alakalı tarih verdi. Erdoğan, "Seçimin ardından ilk iş Suriye konusunu mümkün olursa masada değil sahada çözeceğiz" dedi.

30.03.2019-12:15 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-12:04) Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye Operasyonu ile Alakalı Tarih Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kağıthane mitinginde halka hitap etti. Erdoğan konuşmasında, "Seçimin ardından ilk iş Suriye konusunu mümkün olursa masada değil sahada çözeceğiz" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Saygıdeğer Kağıthaneli hemşehrilerim… Sizleri en kalbi hislerimle hasret ve muhabbetle selamlıyorum. Kağıthane bugüne dek hep bizimle oldu, moral verdi, güç verdi. Hiçbir vakit bizi ihmal etmedi. Bugüne dek dik durduk dikleşmedik yalnızca ve yalnızca Allah'ın huzurunda rükûda eğildik.

İstanbul'un yönetimine talip olup da Kağıthane'yi Kağıttepe olarak bilecek derecede bu kentten uzak duranlara derslerini bir defa daha vereceğinize eminim. Bu seçim dönemi hem yurt içerisinde hem de yurt dışında ülkemize ve halkımıza dönük niyetlerin heveslerin projelerin bütün açıklığı ile ortaya çıkmasına aracı oldu.

"BU MİLLETİN AŞINA GÖZ DİKENLERİ AFFETMEYECEĞİZ"

İşte bu kardeşiniz 4 buçuk yıl daha devletin başında Binali Yıldırım kardeşim de inşallah İstanbul'un başında olacak inanıyorum. Burada da yeni bir hamleyi yapacağız. Sizin karşınıza genç bir kardeşimiz olan Mevlüt kardeşimizi çıkardık. Biz size efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geliyoruz.

IMF'ye borcumuz göreve geldiğimiz zaman 23,5 milyar dolardı. Taksitleri ödedik ve Mayıs 2013'te ilişkimizi sonlandırdık. Artık bunlarla bir işimiz yok. ABD'den insansız hava aracı almıyoruz. Çünkü artık kendimiz yapıyoruz. Her türlü baskıya boyun eğeceğimizi zannediyorlar. Artık biz o eski Türkiye'ydi. Ne yapsalar boş, bu halka bir daha şehit başbakan Adnan Menderes ve onun acısını yaşatmaya kimsenin gücü yetmez.

Seçimin ardından ilk iş Suriye konusunu mümkün olursa masada değil sahada çözeceğiz. Bu halkın ekmeğine aşına işine göz dikenleri kesinlikle affetmeyeceğiz. Silahlı terörü bitirmekte ne kadar kararlıysak ekonomik terörü bitirmeye de o kadar kararlıyız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal