Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayburtlu Yusuf Tam Bir Ahlak Dersi Vermiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT 1 - TRT Haber ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, "Yusuf'u gerçekten şahsım, milletim adına kutluyorum. Demek ki bizim böyle gençlerimiz var. Yusuf'un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete tam bir ahlak dersidir." dedi.

30.03.2019-00:18 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-00:00) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayburtlu Yusuf Tam Bir Ahlak Dersi Vermiştir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Binali Yıldırım ve 39 ilçe belediye başkan adayıyla birlikte TRT 1 - TRT Haber ortak yayınına konuk olarak önemli açıklamalarda bulundu.

MAŞALLAHI VAR

Bugün gündeme oturan Bayburtlu gence çirkin müdahale ile ilgili konuşan Erdoğan, "Maşallahı var. Meral Hanım'ın yanındaki yandaşları bu. Ama öbür tarafta Yusufumuzun duruşu bu. Yanılmıyorsam amcası rahmetli oldu. Onun cenazesine gitti. Arkadaşlarım onu davet ettiler, bu akşam da çıktı buraya geldi." diye konuştu.

YUSUF'U KUTLUYORUM

Genç Yusuf'u kutlayan Cumhurbaşkanı, "Yusuf'u gerçekten şahsım, milletim adına kutluyorum. Demek ki bizim böyle gençlerimiz var. Yusuf'un yaptığı, o provokatör kadına ve onun temsil ettiği zihniyete tam bir ahlak dersidir." dedi.

MAKARNA CHP'NİN İŞİ

Muhalefete de sert ifadelerle yüklenen Başkan Erdoğan, "Meral Hanım'ın da bundan ders alması lazım. Olayı makarnaya niye getiriyorsun? Makarna işi AK Parti'nin işi değil ki. Makarna işi CHP'nin işi. Halkı "göbek kaşıyan, makarnacılar" olarak küçümseyen onlar." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal