Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şenol Güneş'i Yaralayan Kesin Alkoliktir

Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçıyla ilgili olarak, "Şenol Güneş'in başına çakmak fırlatan taraftar kesin alkoliktir" dedi.

20.04.2018-21:44 - (Son Güncelleme: 20.04.2018-21:50) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şenol Güneş'i Yaralayan Kesin Alkoliktir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeşilay Zümrüdüanka Ödül Töreni'nde açıklamalar yaptı.

"KESİN ALKOLİKTİR"

Erdoğan'ın gündeminde olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş maçı da vardı. Erdoğan, Şenol Güneş'in başına çakmak fırlatan taraftardan söz ederken "Kesin alkoliktir" dedi.

"YEŞİLAY'IN DEĞERLİ FAALİYETLERİ VAR"

Erdoğan ayrıca şu ifadeleri kullandı:

Türkiye'nin bağımlılık ve kötü alışkanlıklarla mücadele alanındaki bir asırlık kurumsal birikimini dost ve kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Yeşilay'ın yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da hizmetleri bir çok önemli projeleri, birbirinden değerli faaliyetleri var.

"EN BÜYÜK ZENGİNLİK SAĞLIKLI GENÇLİK"

İnsan faktörünü nazarı dikkate almayan, insana gerekli değeri göstermeyen her girişim, her politika hakim kalmaya mahkumdur. İnsanı dışlayan veya insanı sadece maddi yönden gören bir anlayışın başarı ihtimali de yoktur. Bir devletin gerçek zenginliği yer altı ve yer üstü kaynakları değildir. Güçlü devlet, sanayisi, ekonomisi, ticareti, ordusu güçlü devlet anlamına gelmez. Elbette bunların hepsi lazımdır, önemlidir, her biri kendi başına bir değerdir fakat bize göre bir milletin en büyük değeri, en büyük güç kaynağı, ruhen, zihnen ve bedenen sağlıklı nesillere sahip olmasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal