Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin Hayrına Olacak İşlere Evet Deyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti MKYK toplantısında parti kurmaylarına önemli mesajlar verdi. Erdoğan belediye meclislerinde üstünlüğün kendilerinde olduğunu hatırlatarak, "Belediye meclisinde milletin hayrına olacak işlere ‘evet’ deyin. Kavgacı bir politika izlemeyin" dedi.

13.04.2019-12:06 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-11:55) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin Hayrına Olacak İşlere Evet Deyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısı öncesi AK Parti Ankara teşkilatını ağırladı. Parti genel merkezinde gerçekleştirilen toplantıya ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri de katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın uzlaşmacı bir politika takip etmeleri emri verdiği bildirildi. Vatandaşın hayrına olan icraatlara ‘evet’ demelerini talep eden Erdoğan’ın toplantıda şu mesajları verdiği bildirildi:

VERDİĞİNİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRİN

Ankara ilçelerinde büyük bir üstünlüğümüz var. Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde sayısal üstünlük AK Parti’nin. Moral bozukluğunuz olmasın. Birbirimize kenetlenerek yolumuza devam edeceğiz. Neticede takdir halkındır. Eksiğinizi kendinizde arayın. Seçim bitti, artık önünüze bakın ve projelerinize odaklanın. Özellikle ilçelerde halka verdiğimiz sözleri yerine getirin.

KAVGACI POLİTİKA İZLEMEYİN

Belediye meclisinde milletin hayrına olacak işlere ‘evet’ deyin. Kavgacı bir politika takip etmeyin. Her zaman uzlaşmacı olun. Milletin menfaatine dokunacak projeleri fevri hareketlerle önlemeyin. Ankara meclis üyeliklerindeki sayısal üstünlükle kendisinin (Mansur Yavaş) sözde mağduriyetini kuvvetlendirmeyin. ‘Bana izin vermediler. O nedenle projelerimi yapamadım’ gibi bir algı oluşturmalarına izin vermeyin.

31 Mart seçimlerinde Ankara’da büyükşehiri CHP’ye veren AK Parti, 25 ilçeli Başkent’in 19’unu almıştı. Cumhur İttifakı ortağı MHP de 3 ilçeyi almıştı. Büyükşehir belediye meclisindeki dengeler de buna göre meydana geldi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal