MHP Lideri Devlet Bahçeli, Büyükşehirlerde PKK'nın CHP'ye Yardım Ettiğini Söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında açıklamalar yaptı. Seçim sonuçlarını değerlendiren Bahçeli, "İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana ve Bursa'da FETÖ ve PKK, CHP'ye yardım etmiştir" dedi.

13.04.2019-11:50 - (Son Güncelleme: 13.04.2019-11:41) MHP Lideri Devlet Bahçeli, Büyükşehirlerde PKK'nın CHP'ye Yardım Ettiğini Söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampında yaptığı konuşmada dikkat çeken sözler söyledi. Bahçeli, "İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Mersin, Adana ve Bursa'da FETÖ ve PKK, CHP'ye yardım etmiştir" açıklamasını yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kızılcahamam'daki Ülkücü Şehitler Anıtı'nı ziyaretinin sonrasında partisinin Kızılcahamam toplantısının gerçekleştirildiği otelde konuşma yaptı.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Demokratik süreçleri şaibelerle boğmak, sahadaki emeği, halkımızın erdemli seçimini sandık başında tahrip etmek, altından kalkılamayacak netice ve sıkıntılara zincirleme biçimde yol açabilecektir.

Demokrasi kültürümüzün yozlaştırılmasına suskun kalmamız, kanıtlı, ispatlı sandık yolsuzluklarına göz yummamız kesinlikle düşünülemez.

"MHP KAMBURLARDAN KURTULDU"

31 Mart seçimlerinin kazananı, açık ara farkla Cumhur İttifakı'dır. MHP safraları attı, kamburlardan kurtuldu. Çok şükür istikrarlı, irfanlı, iddialı ve inançlı yükselişini sürdürdü.

Bizim fitnekoliklerle meşgul olacak zamanımız yoktur. Siyasi düzenbazlarla, siyaset cambazlarıyla oyalanmaya, onların düzeylerine düşmeye halimiz ve hakkımız olmayacaktır. Önümüze bakacağız, işimize bakacağız, halka hizmet yolundan ayrılmayacağız.

"MHP'NİN ALDIĞI OY ORANI YÜZDE 18,81"

Oylarını en fazla artıran parti MHP olmuştur. 3 bin 658 belediye meclis üyesi partimizden çıktı. MHP'nin aldığı oy oranı yüzde 18.81'dir. Oy oranımızı yüzde 7,4 olarak ifade etmek haksızlıktır.

"HDP, CHP'YE ÇALIŞMIŞTIR, FETÖ'CÜLER ZİLLET İTTİFAKINA ÇALIŞMIŞTIR"

Cumhur İttifakı'nın akıbeti, Türkiye'nin kader çizgisi ile kesişmiştir. Zilletle, illetle yolu birleşenler, Türkiye'nin karşısında birleşen şer ve şekavet cephesidir. Onların yolu karanlıktır, köhnedir, kötürümdür, doğrudan uçuruma çıkmaktadır. HDP tüm olanakları ile CHP'ye çalışmıştır. FETÖ'cüler her yerde Zillet İttifakı'na çalışmıştır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal