Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurla Mücadelede Kararlılık Mesajı Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘kurla mücadelede kararlılık’ mesajı verdi ve millete gelecek için çağrı yaptı.

30.05.2018-22:35 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-22:44)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Protokolü iftarında yaptığı açıklamada, "Bakanlıkların sayısı, benzer iş yapan kurumların birleştirilmesi, personel statüsü gibi yenilikler seçimin ardından hayata geçirilecek’’ ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile Meclisi kanun çıkarma konusunda tek merci haline getiriyoruz’’ şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Mecliste çoğunluğa sahip olmayan hükümetin kurulabilmesi, hadi kuruldu, çalışabilmesi mümkün değildir’’ diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yasamayla yürütmenin dengeye kavuştuğu ortamda, yargının tarafsız, bağımsız çalışmasının daha rahat olacağını belirtti.

"Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi dünyanın ve bölgemizin içinden geçtiği büyük dönüşümden, ülkemizin hedeflerine ulaşarak çıkması konusunda büyük bir imkandır" diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Gelin bu imkanı hep birlikte değerlendirelim istiyorum. Gelin Türkiye'yi 2023 hedeflerine hep birlikte ulaştıralım. Gelin çocuklarımıza 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilecekleri bir zemini hep birlikte kuralım. İşte bunun için biz 24 Haziran seçimlerinde milletimize güçlü Meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye sözü veriyoruz."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önünün kesilmek istendiği her dönemde harekete geçirilen o kur silahını, aldığımız ve alacağımız tedbirlerle etkisiz hale getirmekte kararlıyız’’ diyerek kurla mücadelede kararlılık mesajı verdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal