Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri'de yaptığı açıklamada "Proje çalışmaları devam eden millet bahçemizin yapımına bu yıl başlıyoruz. Fakat CHP bu işten anlamıyor. Park alanlarını ormanlık alanlarını millet bahçesiyle karıştırıyor bu zavallılar. Dersini iyi çalış öğren de öyle gel" ifadelerini kullandı.

24.02.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 24.02.2019-16:09) Cumhurbaşkanı Erdoğan Kayseri'de Önemli Açıklamalarda Bulundu

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,  Kayseri'de vatandaşlara hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

AK PARTİ VE MHP'LİLERE ÇAĞRIDA BULUNDU

AK Partili ve MHP'li vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önce AK Partili kardeşlerime sesleniyorum. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte kardeş olacağız. MHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bir olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte kardeş olacağız. Bu birliğimiz beraberliğimiz zillet ittifakını çökertecek." ifadelerini kullandı.

"DERSİNİ ÇALIŞ DA GEL!"

Konuşmasında Kılıçdaroğlu'na sert yüklenen Erdoğan, "Proje çalışmaları devam eden millet bahçemizin yapımına bu yıl başlıyoruz. Fakat CHP bu işten anlamıyor. Park alanlarını ormanlık alanlarını millet bahçesiyle karıştırıyor bu zavallılar. Dersini iyi çalış öğren de öyle gel." diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE KÜRDİSTAN DİYE BİR YER Mİ VAR?"

Zillet ittifakına hep birlikte ders verelim çağrısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Beraber oldukları partinin eş başkanı 'Biz Kürdistan'da oylarımızı HDP'ye vereceğiz' diyor. Kardeşlerim Türkiye'de Kürdistan diye bir yer var mı? Bay Kemal bu açıklamayı yapanlarla nasıl oluyor da beraber yürüyor? İYİ Parti bu ülkeyi bölmek isteyenlerle nasıl oluyor da beraber yürüyor. Milletime diyorum gelin 31 Mart'ta gelin bunlara dersini toptan verelim." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal