Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'e Dava Açıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin'de İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e yüklendi. "Benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden söz ediyor. Utan, utan" diyen Erdoğan, "Avukatlarımı vazifelendirdim" dedi.

07.03.2019-16:08 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-15:55) Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkan Meral Akşener'e Dava Açıyor

Seçim çalışmaları çerçevesinde Mardin'de halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Lideri Meral Akşener'i sert sözlerle eleştirdi.

Akşener için "Şimdi bir yalan çıkardılar ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Artık baktılar ki tutmuyor, bu yalana gittiler. Aynısını Meral Hanım da yapıyor. Utanmadan sıkılmadan, benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimden söz ediyor. Utan, utan" diyen Erdoğan, "Avukatlarımı vazifelendirdim" biçiminde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

"Tüm kavimlerin, inançların, renklerin beraber yaşadığı Mardin'in gönlümüzde ayrı bir yeri var. Gelin Mardin'in bu geçmişini parlak bir gelecekle buluşturalım. Kardeşliğimizi en yükseğe çıkaralım.

Son 17 senede Mardin'e 28 katrilyon liralık yatırım gerçekleştirdik. Bu teröristlerin desteklediği HDP ile olmuyor. Bunlar buralarda belediye başkanlığı yapmadı mı? Kayyuma devrettikten sonra şu Mardin'in çehresi nasıl değişti biliyorsunuz değil mi? Millet bahçesini de yaptık mı? Terör örgütünün desteklemiş olduğu HDP'li belediyeler çukur kazdılar. İş makineleriyle kanal açtılar. Neden, benim vatandaşıma hayatı zehrettiler. Hayat hakkını elinden aldılar. Birçoğunu öldürerek onlara yaşamı dar etmenin maalesef şu kentlerde acımasız sınavını verdik.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal