MHP'li Cemal Enginyurt'tan Bülent Arınç'a: Sen ve Vatan Haini Hocan İçin Beka Sorunu Yok

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "Beka sorunu yok" dediği iddia edilen Bülent Arınç'a sert sözlerle yüklendi. Enginyurt, "Seni bu halk iyi tanıyor, tabi sen ve vatan haini hocan için beka sorunu yok" dedi.

07.03.2019-15:51 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-15:42) MHP'li Cemal Enginyurt'tan Bülent Arınç'a: Sen ve Vatan Haini Hocan İçin Beka Sorunu Yok

MHP'li Cemal Enginyurt, "Şu anda ülkede beka diye bir problem yok" dediği öne sürülen Bülent Arınç'a "Seni bu halk iyi tanıyor, tabi sen ve vatan haini hocan için Beka problemi yok." diyerek sert cevap gösterdi.

"NEREDEN ÇIKTI BU BEKA MESELESİ"

Türkiye Büyük Millet Meclisi eski Başkanı (TBMM) Bülent Arınç'ın AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin toplantısında, "Şu anda ülkede beka diye bir problem yok. Nereden çıktı bu beka konusu. Seçim stratejimiz doğru değil" dediği öne sürüldü.

"SEN VE VATAN HAİNİ HOCAN İÇİN..."

Söz hususu iddialar Cumhur İttifakı üyesi MHP'nin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'u kızdırdı. Twitter sayfasından paylaşım yapan Enginyurt, "Bülent Arınç 'BEKA problemi yok, nereden çıktı bu BEKA problemi' demiş. Kabahat sende değil, seni adam yerine koyarak o toplantıya davet edende. Seni bu Millet iyi tanıyor, tabi sen ve Vatan haini hocan için BEKA sorunu yok. Size inadına, BEKA İÇİN MİLLİ KARAR, CUMHUR İÇİN İSTİKRAR" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal