Cumhurbaşkanı Erdoğan İlk Kez Bu Görüntüleri İzletti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yaslı Ada, Kanal İstanbul ve millet bahçelerinin görüntülerini ilk kez izletti.

17.06.2018-21:58 - (Son Güncelleme: 17.06.2018-22:08)

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep tayip Erdoğan, bugün Yenikapı’da AK Parti’nin Büyük İstanbul Mitingi’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Babalar gününde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz" dedi ve ardından müjdeler peş peşe sıraladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim vaatlerinde büyük bir müjde ile duyurduğu millet bahçelerinin ve Kanal İstanbul’un videolarını ilk kez izletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Adnan Menderes’in mahkum olarak tutulduğu ve ardından idam edildiği Yaslı Ada’nın ismin değişeceğini duyurdu.

'YASLI ADAYI BİZ DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI'NA ÇEVİRİYORUZ'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yaslı ada vardı ya, o yaslı adayı biz Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na çeviriyoruz. O CHP zihniyeti, Menderes gibi insanları ipe götürdü. Ey Muharrem, Menderes ve arkadaşları ipe götürülürken siz ne yaptınız?" diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Muharrem, bak ben laf salatası yapmıyorum, icraattan bahsediyorum. Sen de bir şeyden bahset, şunu yapıyorum de…’’ ifadelerini kullandı.  

ELAZIĞ'A MİLLET BAHÇESİ

Muharrem İnce'nin Elazığ mitingindeki millet bahçelerine dair sözlerine ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu şekilde konuştu.

"Geçenlerde orada biliyorsunuz maalesef şehitlerimiz oldu. Emniyet Müdürlüğünün önünde ve dün, TOKİ'ye talimat verdim. TOKİ orayı konut planına almıştı dedi ki orada konut filan yapmayacağız, orayı millet bahçesi yapacağız. Yaklaşık 26 dönümlük bir yer, o 26 dönümlük yeri Elazığ'da şu anda zaten Emniyet Müdürlüğü binası yıkılmış vaziyette, hemen süratle TOKİ yeni projesini hazırlıyor, çarşambaya kadar inşallah ilk taslağı bize de getirecek ve orayı da Elazığ'a bir millet bahçesi olarak kazandırıyoruz, ortasına da güzel bir yere bir şehitler anıtı da koyacağız. Biz buyuz. Biz icraat üstüne icraat yapıyoruz. Elazığ'ımıza bu millet bahçemiz de hayırlı olsun."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal