Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı'da Müjdeleri Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitinginde Yenikapı'da muhalefete sert sözlerle yüklenip, Putin ile bir anısını anlattı.

17.06.2018-19:58 - (Son Güncelleme: 17.06.2018-21:48)

'SİZİN 81 MİLYON MANEVİ BABANIZ VAR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Bugün babalar günü. Anneler babalar hepsi burada maşallah. Babaları şehit olduğu için bugünü buruk geçirenlere diyorum ki, sizin 81 milyon manevi babanız var’’ ifadelerini kullandı.

‘’Böyle bir günde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz. 6 günümüz var. Buradan, bu muhteşem meydandan, İstanbul'un tüm ilçe ve mahallelerindeki kardeşlerimize en kalbi sevgilerimi yolluyorum’’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Bayramınızı tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ramazan bayramınızın verdiği aşkla inşallah 6 günü başarılı bir şekilde sürdüreceğiz. Sonra Rabbimize diyorum ki, inşallah cumhurbaşkanlığı sistemini bizlerle, AK Parti ile güçlendir’’ dedi.

'6 İLDE DOĞALGAZ VARDI, ŞİMDİ 79 VİLAYETTE VAR'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Ümraniye çöplüğü patladı mı? 39 kardeşimiz orada öldü. Kim vardı o zaman? CHP vardı. CHP bu. CHP'nin olduğu yerde çöplük var, pislik var, susuzluk var. Türkiye'de 6 ilimizde doğalgaz vardı. Biz geldik, 79 vilayetimizde doğalgaz var’’ şeklinde konuştu.

‘’Haliç'i bilmeyeniniz var mı? Haliç'in yanından geçmek mümkün müydü? Ben orada doğdum büyüdüm, iyi bilirim. Haliç'in içi pislikten geçilmiyordu’’ şeklinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Biz geldik. Dünya ile görüşerek, Türkiye'de özel firmalarla bu konuları görüşerek Haliç'teki bütün o çamuru taş ocağına naklettik. Şu anda Vialand denilen alan var ya, işte orayı doldurduk. O hale getirdik. Temizledikten sonra, biz Boğaz'ı Haliç'e bağladık’’ dedi.

'DÜNYANIN EN TEMİZ ŞEHRİ İSTANBUL'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’İstanbul'a itibarını biz yeniden kazandırdık. Habitat'ı bir sor, soruştur. Habitat-2 toplantısında sonuç bildirgesine bir şey kaydedildi. Neydi biliyor musunuz? "Dünyanın en temiz şehri İstanbul’’ dedi.

'HADDİNİ BİL, KÖR MÜSÜN?'

Bay Muharrem, yolsuzluklardan bahsediyorsun. Haddini bil. Biz İstanbul'u borçla devraldık. Sen bizim yatırımlarımızı görmüyor musun? Kör müsün? Rant odaklarının saldırılarını püskürttük Bay Muharrem.

Bay Muharrem, yolsuzluklardan bahsediyorsun. Haddini bil. Biz İstanbul'u borçla devraldık. Sen bizim yatırımlarımızı görmüyor musun? Kör müsün?

16 YILDA 236 KATRİLYON'LUK YATIRIM

Yatırımlardan bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’16 yılda İstanbul'a toplam 236 katrilyon liralık yatırım yaptık. Bunlar nasıl yalan söylüyor? Şöyle soydular, böyle soydular. Bu nasıl hayasızlıktır?’’ dedi.

'TARİHE KENDİNİZİ AFFETTİREMEYECEKSİNİZ'

Adnan Menderes üzerinden CHP’yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Ülkemizin birçok şehrinde tematik müzeler kuruyoruz. Meşhur Rami kışlasını 7 milyon kitaplı kütüphaneye dönüştürüyoruz.

Yaslı ada vardı ya, o yaslı adayı biz Demokrasi ve Özgürlükler Adası'na çeviriyoruz. Ey Muharrem, siz tarihe kendinizi affettiremeyeceksiniz!" dedi.

İSTANBUL'A YATIRIMLAR

İstanbul’a yapılan ve yapılacak yatırımlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘’Haliç'te bir bilim ve teknoloji merkezi kuruyoruz. Bilim ve teknoloji merkezimiz de Haliç Tersanesi'ni bilim ve teknoloji merkezi yapıyoruz. Hazırlıklar tamam, suratle yıkımı yapılacak ve bilim ve teknoloji merkezine dönüşecek. Avrupa'nın en büyük bilim ve teknoloji merkezi olacak’’ müjdesini verdi.

Sağlık yatırımlarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Sağlıkta İstanbul'a çağ atlattık. 129 adet sağlık tesisi inşa ettik. 5 kat trilyon olan 14 sağlık tesisimizin inşaatı devam ediyor. 7 bin yataklı 2 dev şehir hastanesi yapıyoruz. Başakşehir Şehir Hastanesi 2 yıla kadar tamamlanacak. Sancaktepe Şehir Hastanesi de YPK onayında. 5 büyük Millet Bahçesi'ni hayata geçiriyoruz. Atatürk Havalimanı'nı Millet Bahçesi'ne dönüştürüyoruz. Central Park, High Park'tan daha büyük Millet Bahçesi. Central Park'ın 3,5 kat büyüklüğünde, bize bu yakışır’’ şeklinde konuştu.

‘’Şimdi, 29 Ekim'de havalimanını açıyoruz. Açılışla birlikte burada da yıkım çalışmaları başlıyor. Derdimiz İstanbulumuz bu güzelliklere sahip olsun’’ diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Bay Muharrem senin hafsalan böyle bir havalimanını alır mı? Kanal İstanbul'la ne işimiz var diyor. Anlamaz. Panama'yı Panama yapan Panama Kanalıdır. Suveyş Kanalı Mısır'ın en büyük maddi kaynağı. Bunların hafsalası almaz. İleri geri bol bol yalanlar konuşuyor. Hayatınızda zaten bir şey yok. Gereğini zaten bir hafta sonra yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

PUTİN İLE GEÇEN ANISINI ANLATTI

Rus liderle olan bir anısını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Takmış kafayı bizim külliyeye. Zaten ustası da öyleydi. Gelmeyeceğim dedi sonra kuzu kuzu geldi. Bir hatıramı anlatacağım. Sayın Putin bir ziyaret yaptı. İlk gelişi. Bizim salonda kendisiyle konuşuyoruz şöyle bir süzdü her tarafını. Ayrılırken ''büyük devlet olmanın alameti farikası budur'' şeklinde konuştu.

5 BABAYİĞİT BULDUM

‘Yerli otomobil durduracağız’ açıklamalarına ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Made in Turkey diye bize ait bir araç olsa güzel olmaz mı? İsteseler de istemeseler de ben 5 babayiğit aradım ve buldum imzaları attık CEO’yu da onlar buldu’’ diye konuştu.

'BATI'YA GEREKLİ DERSİ VERMEYE HAZIR MIYIZ'

Batı’nın seçimlerdeki tutumuna ilişkin konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Batı 24 Haziran'a bakıyor. Neyi bekliyor Batı, 'Acaba Erdoğan nasıl çökecek?' Batı'ya da gerekli dersi vermeye hazır mıyız?’’ dedi.

'BUNLARIN VİZYONU KEK KADAR KEK'

Kıraathane eleştirilerine cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan ‘’Dürüst ol Muharrem dürüst. Yalova’da kendisinin dersane müdürlüğü yaparken hukuksuz bir şekilde öğretmen çalıştırdığından ve bu yüzden çok büyük cezalar ödediğinden hiç bahsetmiyor. Biz millet kıraathanelerinden bahsediyor onlar bizim ikram edeceğimiz keke takılmışlar. Bay Muharrem eğer dürüstsen çık Zeytinburnu’ndaki millet kıraathanesine gel. Bak bu bizim belediyemizin yaptığı. Daha devlete başlamadık. Bizim belediyemizin ulaştığı yerlere sizin kudretiniz ulaşamaz. Bizim belediyemiz şu anda öğrencilere çorba veriyor. Kek, bunu yanında çayı kahvesi simidi. Bu bizim projemiz. Bunların kek olduğunu biliyorduk ama 35 kuruşluk keke tamah edeceklerini bilmiyorduk Arnavut ciğerinden tatar böreğinden bahsediyor. Ben böyle bir şey söylemedik. Bunların vizyonu kek kadar kek. Edirne’den bilmem nereye kadar gönül köprüsü kuracağını söylüyor. Geç kaldın geç. Biz bunları yaptık bay Muharrem’’ şeklinde konuştu.

 Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal