Cumhurbaşkanı İle Bahçeli TBMM'de Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli TBMM'de bir araya geldi.

01.10.2018-15:15 - (Son Güncelleme: 01.10.2018-15:24) Cumhurbaşkanı İle Bahçeli TBMM'de Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir araya geldi. İkili ittifak görüşmeleri için TBMM'de buluştu. görüşmelere TBMM Başkanı Binali Yıldırım da eşlik ediyor.

AF VE İTTİFAK KOBNUSU GÜNDEMDE

İkilinin toplantısında ittifak ve af konusunun tartışılıp gündeme getirilmesi öngörülüyor.

TBMM yeni dönemi bugün resmen başladı. Meclis'in açılış töreninde önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dinlenme odasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

35 dakika kadar süren görüşmenin ardından önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki günlerde baş başa görüşeceğiz" dedi. İki liderin TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın daveti üzerine buluştuğu ifade edildi.

Yıldırım'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet ettiği fakat Kılıçdaroğlu'nun programını öne sürerek davete katılmadığı belirtildi. Davete ayrıca İYİ Parti Grup Başkanvekili Ahad Andican'ın da katıldığı öğrenildi.

ERDOĞAN'DAN KISA AÇIKLAMA

35 dakika kadar görüşme yağpan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Önümüzdeki günlerde inşallah bir araya geleceğiz" dedi. Devlet Bahçeli'nin Meclis kapısına kadar Cumhurbaşkan’ı Erdoğan'ın yanında yürüdüğü görüldü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal