Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdam" Sloganları Atan Halka Cevap Verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam Karadeniz Ereğlisi'nde halka hitap etti. Kalabalığın yoğun bir şekilde "idam" sloganı atmasının üzerine Erdoğan, "Meclisten böyle bir karar çıkarsa ben bunu onaylarım. Çünkü biz değerler silsilesi içinde kanı yerde koymayız" dedi.

06.06.2018-08:40 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-08:51)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kdz. Ereğli mitinginde "İdam" sloganları atan kalabalığa, "Şimdi tabi yargı devam ediyor. Bu yargı aşaması içinde biz bir hukuk devleti üyesi olarak daha önce de açıkladım. Yargı böyle bir hususta meclisin verdiği karar bu olursa bana geldiği zaman ben bunu onaylarım dedim. Çünkü biz değerler silsilesi çinde kanı yerde koymayız" diye cevap verdi.

ERDOĞAN MADENCİLERLE İFTAR YAPTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zonguldak'ta madencilerle iftar programının sonrasında helikopter ile Kdz. Ereğli'deki miting yerine geçti.

"24 HAZİRAN'DAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK"

Sahil şeridinde biriken on binlere konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni bir dönüm aşamasındayız. Artık Türkiye'de 24 Haziran'ın ardından hiçbir şey eskisi gibi kalmayacak. Yeni bir evre başlıyor. Bunu milletçe birlikte gerçekleştireceğiz. Benim sizden çok önemli bir talebim var. Bir kardeşiniz, evladınız olarak diyorum ki bazılarının fitnesine, fesadına kesinlikle yüz vermeden şu Rabiamız var ya. Bu bizim her şeyimiz. Onun için öyle bir seslenin ki başı rahmet, ortası mağfiret sonu ebedi azaptan beraat olan mübarek Ramazan'ı Şerif'in son on günündeyiz. Bunu biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Hep beraber Türkiye olacağız.

"KARAR BU OLURSA BEN BUNU ONARIM"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İdam" slognalarının artması üstüne "Şimdi tabi yargı devam ediyor. Bu yargı aşaması içinde biz bir hukuk devleti üyesi olarak daha önce de açıkladım. Yargı böyle bir hususta meclisin verdiği karar bu yönde olursa bana geldiği zaman ben bunu onaylarım dedim. Çünkü biz değerler silsilesi içinde kanı yerde koymayız.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal