Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha Önce Farklı Parti Kuranların Akıbeti Belli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NTV canlı yayınında "Parti kuracaklarmış şunlarmış bunlarmış, daha önce kuranlar oldu, ama akıbetleri belli" ifadelerini kullandı.

26.02.2019-23:57 - (Son Güncelleme: 26.02.2019-23:45) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Daha Önce Farklı Parti Kuranların Akıbeti Belli

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan NTV canlı yayınında "Cumhurbaşkanı Özel" programına konuk olarak gündeme dair açıklamalarda bulundu.

ANKETLERE GÜVENMİYORUM

Geçtiğimiz günlerde söylediği "Anketlere güvenim kalmadı" sözlerinin sorulması üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, "En az üç anket şirketiyle çalışıyoruz, hiçbiri birbirini tutmuyor" açıklamasında bulundu. "En büyük anket meydanlar" diyen Erdoğan, 31 Mart yerel seçimlerinde daha önceki seçimlerden farklı olarak "adı sanı duyulmamış bir şirket ile çalıştıklarını"ifade etti.

MEYVE SEBZE FİYATLARI

Sebze-meyve fiyatlarındaki yükselişten de söz eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sosyal devletin gereğini yerine getiriyoruz. Operasyon çekmeye çalışanlara cevabımızı verdik. Ekonomik bir suikastla karşı karşıya kaldık" ifadelerini kullandı.

YENİ PARTİ İDDİALARI

Gündemde olan yeni parti iddiaları hakkında da konuşan Başkan Erdoğan, "Bir yola çıkıyorsunuz yola beraber çıktığınız insanlar içerisinde AK Parti olarak biz bu olaya bir dava olayı olarak bakıyoruz. Bir davadaysan davaya ihanetin olmaması lazım. Bu görevden alınıp başkasına verildiği zaman da 'Eyvallah' dersin. Ama sürekli olarak şu anda CHP'de olduğu gibi çakılı kadrolar olamaz. Değiştirirsin. Adeta bir satranç oyunu gibi değerlendirmesi lazım. Bu şekilde yürütülürse başarılı olur. Ayrılanlar oldu isim vermeye gerek yok. Bir daha onlarla beraber yol yürümek mümkün değil." dedi.

"SADAKAT DÜRÜSTLÜK ÇOK ÖNEMLİ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni parti iddiaları konusunda ayrıca, "Parti kurulacakmış. Daha önce de oldu akıbetleri belli. Başka partilerde de oldu akıbetleri belli. Sadakat dürüstlük çok önemli. " ifadelerini de kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal