Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin Asıl Görevi Bölücülük Yapmaktır

Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun'da yaptığı konuşmasında, "Milli iradeye karşı kazılan bu tüneli CHP'nin rızası ile gerçekleştiriyorlar. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının aday göstermediği illerde bu tünel aşikardır. Şu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi bölücülere aracılık yapmaktır." ifadelerini kullandı.

03.03.2019-18:44 - (Son Güncelleme: 03.03.2019-18:31) Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP'nin Asıl Görevi Bölücülük Yapmaktır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun'da önemli açıklamalarda bulundu.

SAMSUN İÇİN MÜJDELER 

Konuşmasında Samsun için müjdeleri art arda sıralayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Samsun batı çevreyoluna dair kamulaştırma ihalesi yapılacak. Startını buradan veriyorum. 120 kilometre olan bölünmüş yola uzunluğunu 309 kilometreye çıkardık. Körpüleri, kavşakları ve bağlantı yollarını bu yıl bitiriyoruz. Samsun'un İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ne bağlantısı artık hızlı tren ile olacak. Havalimanızı modernize ettik." dedi.

"MUHALEFET BELEDİYELERİ RANT KAYNAĞI OLARAK GÖRÜYOR"

Muhalefetin belediye seçimlerini rant kaynağı olarak gördüğünü belirten Erdoğan, "Muhalefet aylardır sürdürdüğü liste tartışmasını daha yeni bitirdi. Ne seçim kazanmak gibi bir hedefleri ne de millete hizmet etmek gibi bir dertleri var. Rant kaynağı gibi gördükleri belediyeleri korumak amaçları." diye konuştu.

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

Terörle mücadele operasyonuna dikkat çeken  Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi'de yıktık, Gabar’da yıktık, Kandil'de yıktık. Yıkacağız. Kahraman güvenlik güçlerimizin çok ince çalışılmış operasyonlarıyla tek bir sivile zarar vermeden operasyonları gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

"CHP'NİN ASIL GÖREVİ BÖLÜCÜLÜK YAPMAKTIR"

CHP'nin terör örgütlerinin maşası haline getirildiğini de ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli iradeye karşı kazılan bu tüneli CHP'nin rızası ile gerçekleştiriyorlar. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının aday göstermediği illerde bu tünel aşikardır. Şu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi bölücülere aracılık yapmaktır." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal