Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Taklacıya Dersini Verin

Başkan Erdoğan, Ordu'da İdris Naim Şahin hakkında "Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Bu taklacıya öyle bir ders verin ki karşımıza çıkacak yüz bulamasın" dedi.

03.03.2019-16:01 - (Son Güncelleme: 03.03.2019-15:49) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Taklacıya Dersini Verin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ordu'da halka hitap etti.

"OY DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYOR"

Konuşmasında Saadet  Partisi'nden Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan İdris Naim  Şahin'den sert sözlerle bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş." diye konuştu.

"SEN KİMSİN?"

AK Parti'de dostlukların mezara kadar olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı  Erdoğan, "Bizde dostluk mezara kadar. Terör örgütleriyle bir olup bize parmak sallayan kişiyle bizin ne dostluğumuz olur, ne muhabbetimiz. Seni genel sekreter, vekil sonra bakan yapacağım sonra sen kalkacaksın bizi satacaksın. Onun Ordulu olması sizi bağlar mı? Bu kişi Ordu’ya yapılan her işe de sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? Sen kimsin…" ifadelerini kullandı.

"BU TAKLACIYA DERSİNİ VERİN"

İdris Naim Şahin hakkında Ordululara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gittiği her kapıdan bu taklacıya 31 Mart’ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkamasın. Dava adamı olmak pazara kadar olmaz, ölene kadar olur. Arkalarına terör örgütlerini alanlar bu sefer de ellerini ovuşturarak seçim sandığından çıkacak sonucu bekliyorlar." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal