Devlet Bahçeli: Ankara Cumhur İttifakı ile Şaha Kalkacaktır

MHP Lideri Devlet Bahçeli Ankara'da yaptığı konuşmada, "Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır. Ankara'ya kilit vurmanın kimsenin gücü yetmeyecektir." diye konuştu.

03.03.2019-14:55 - (Son Güncelleme: 03.03.2019-14:41) Devlet Bahçeli: Ankara Cumhur İttifakı ile Şaha  Kalkacaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da önemli açıklamalarda bulundu.

FİTNE FESADA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

Konuşmasında bugünlere kolay gelinmediğini belirten Bahçeli, "Bugünlere kolay gelinmedi. Davamız ezelden beri haklıydı. Hakkımızı savunacağız, alacağız. Fitne fesada tahammülümüz yoktur. Bedeli ne olursa olsun, hesabı değil hasbi olacağız. Helal yoldan ayrılmayacağız." diye konuştu.

ANKARA ZİLLETE TESLİM OLMAYACAKTIR

Ankara'da Cumhur İttifakı'nın zafere ulaşacağını belirten Devlet Bahçeli, "Ankara dün zillete teslim olmadı, yine olmayacaktır. Ankara'ya kilit vurmanın kimsenin gücü yetmeyecektir. Türkiye'nin güvenliği için yapacağımız çok şey önümüzde duruyor. Ankara tam bağımsızlıktır." ifadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI İLE ANKARA ŞAHA KALKACAKTIR

Devlet Bahçeli konuşmasını, "PKK'nın tutsağı yapmaya çalışanlar milli şamarı yiyecektir. Ankara diriliş ruhudur, dik duruşun rumuzudr. Milli anıları karatanların emeline kurban edilemeyecektir. Ankara zillet planlarını tarihin çöplüğüne atacaktır. Ankara demek Türkiye demektir. Ankara Atatürk'tür, Dumlupınar'dır, şehitliktir... .Ankara topyekun Cumhur İttifakı ile şaha kalkacak. zillet akınını püskürtecektir. Zaman değişse de kan değişmemiştir." sözleri ile sonlandırdı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal