Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Tökezlersek İnsanları Birbirine Kırdırırlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğu ve Güneydoğulu kanaat liderleri ile buluştuğu toplantıda çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Biz tökezlersek coğrafyamızdaki bütün insanları birbirlerine kırdırmak için her gün yeni oyunlar çevirenler bayram eder" dedi.

27.02.2019-17:27 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-17:15) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Tökezlersek İnsanları Birbirine Kırdırırlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğulu kanaat liderleri ile görüştüğü toplantıda yaptığı açıklamasında "Biz tökezlersek coğrafyamızdaki bütün insanları birbirlerine kırdırmak için her gün yeni oyunlar çevirenler bayram eder" sözlerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"3-5 BELEDİYE BAŞKANLIĞI KAZANMAK OLSA GEREK"

Türkiye'de normal koşullarda kesinlikle bir arada olmaması lazım olan partileri bir araya getirenlerin hedefi herhalde 3-5 belediye başkanlığı ya da daha fazla kazanmak olmasa gerek.

"BİZ TÖKEZLERSEK BAYRAM EDERLER"

Biz tökezlersek coğrafyamızdaki bütün insanları birbirlerine kırdırmak için her gün yeni oyunlar döndürenler bayram eder.

Seçim dönemleri ülkemizin ve halkımızın birlik ve beraberliğine dönük saldırıların arttığı dönemlerdir. 31 Mart öncesi de gene bu oyunların sahnelendiğini görüyoruz. İttifakların amacına baktığımızda bu durumu gayet açık belirleyebiliriz.

"SAHAYA GİREREK İŞİN GİDİŞATINI DEĞİŞTİRDİK"

Biz Mısır'da ve bütün Kuzey Afrika'da oynanan oyunu gördük ve karşı çıktık. Biz Irak'ta oynanan oyunu gördük ve ağırlığımızı koyduk, bozduk. Biz Suriye'de oynanan oyunu gördük ve sahaya girerek işin gidişatını döndürdük.

"BİZE BUNUN BEDELİNİ ÖDETMEK İSTİYORLAR"

Biz Doğu Akdeniz'de, Karadeniz'de, Balkanlar'da oynanan oyunlar karşısında da ilkeli bir duruş sergiliyoruz. Çomak soktuğumuz bu kovanlarda ortaya konan senaryolar birer birer çıkmaza girdikçe, bize karşı husumet de artıyor. Bize işte bunun bedelini ödetmek istiyorlar.

Bu seçimleri sağ salim arkamızda bıraktığımız zaman, önümüzde ülkemizi 2023 amaçlarına ulaştırmak ve umudunu bize bağlamış bütün kardeşlerimizin dertlerine derman olmak için 4,5 senelik kesintisiz bir icraat dönemi olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal