Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Danışmanı Jared Kushner'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kıdemli Danışmanı ve Asistanı Jared Kushner'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

27.02.2019-16:56 - (Son Güncelleme: 27.02.2019-16:51) Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Danışmanı Jared Kushner'i Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kıdemli Danışmanı ve Asistanı Jared Kushner'i, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ağırladı.

GÖRÜŞMEDE BAKAN ALBAYRAK DA HAZIR BULUNDU

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kıdemli Danışmanı ve Asistanı Jared Kushner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek için Ankara'ya hareket etti. Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne giden Jared Kushner, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Görüşmede Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulundu.

GÖRÜŞMENİN İÇERİĞİ BELLİ OLDU

Görüşmede, Suriye ve terörle mücadele başta olmak üzere bölgesel meseleler ve ikili ilişkilerin görüşüleceği bildiriliyor. Kushner'in ziyaretinin günü birlik olacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan haricinde herhangi bir kişi ile görüşmeyeceği duyurulmuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal