Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Gücümüzü Halkımızdan Alıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siirt'te yaptığı konuşmada Meral Akşener hakkında "Hani sen geçmişin ülkücüsüydün. Ne oldu sana da bu kadar çabuk değişiverdin. Ama güvenmeyin bunlara çok rahat değişirler." ifadelerini kullandı.

07.03.2019-18:38 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-18:22) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Gücümüzü Halkımızdan Alıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

GÜCÜMÜZÜ HALKTAN ALIYORUZ

Yaptığı konuşmada AK Parti'nin gücünü halktan aldığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz gücümüzü medyadan, baronlardan, elitlerden, değil gece uykusunu bize dua etmek için bölenlerin samimiyetinden alıyoruz. Biz gücümüzü eli kanlı katil sürülerinden değil şu meydanı dolduran halkımızdan alıyoruz." diye konuştu.

"BUNLARA GÜVENMEYİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca kendisi ile ilgili yalanlar üzerinden siyaset yapan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i de çok sert eleştirdi. Erdoğan, "Bu hanımefendi benim Denizlili kardeşlerime terörist dediğimi söylüyor.Ben vatandaşıma terörist diyecek kadar enayi miyim? HDP'ye oy verenlere de terörist dediğimi söylüyor. Hani sen geçmişin ülkücüsüydün. Ne oldu sana da bu kadar çabuk değişiverdin. Ama güvenmeyin bunlara çok rahat değişirler." ifadelerini kullandı.

"YOLA ÇIKTIĞI İNSANLARI SATTI"

Meral Akşener'in birlikte yola çıktığı herkesi sattığını belirten Erdoğan, "Bu, partimi kurduğumda benimle birlikte yola çıkanlardandır. Ama sonra bizi satanlardandır. Ama ne oldu başka partilere gitti. Onları da sattı. Hatta kendi partisinde bile "ben gidiyorum" dedi sonra dönüverdi. O yüzden bunlara güven olmaz." dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal