Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Metrosu'nun Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Antalya'da Dünya'da bir rekor olan en hızlı sürede bitirilme özelliği taşıyan Antalya Metrosunun açılışının gerçekleştirdi.

18.03.2019-09:50 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-09:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya Metrosu'nun Açılışını Yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Antalya'da 3.etap raylı sistemin Varsak-Otogar hattını halkın hizmetine açtı. Bitirlme süresi ile dünyada bir rekor sahip olan metro hattının açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada önce Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde halka seslenen Cumhurbaşkanı, sonrasında açılış için metro hattına geçti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VATMAN KOLTUĞUNA OTURDU

Açılışın ardından test sürüşü için vatman koltuğuna oturan Cumhurbaşkanı Erdoğan halkı selamladı. Büyük bir ilginin olduğu açılış töreninde vatandaşa metro hattı ile ilgili bilgi de verildi.

YAPIMI 4 AYDA TAMAMLANDI

Dünya tarihinde yapılışına başlanması ve bitirlmesi itibari ile bir rekora sahip olan Otogar-Varsak metro hattı 10 kilometrelik bir uzuluğa sahip.

Metro hattı hakkında Antalya Büyükşehir Beledeiyesi Başkanı Menderes Türel'den bilgi alan Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış sonrası şehirden ayrıldı.

Antalya halkı dün itibariyle Antalya metro hattının, tamamlanan kısmı Varsak-Otogar hattını güven içerisinde kullanmaya başladı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal