Cumhur İttifakı'nın Ortak Miting'inden İzmir Halkı'na Ortak Çağrı

İzmir'de ilki gerçekleştirilen Cumhur İttifakı ortak mitinginde iki lider, İzmir halkına ''Maskeli baloyu bitirin'' çağrısında bulundu.

18.03.2019-09:34 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-09:13) Cumhur İttifakı'nın Ortak Miting'inden İzmir Halkı'na Ortak Çağrı

AK Parti ve MHP lideleri Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Devlet Bahçeli'nin ortak düzenlediği İzmir Mitingi'nde sadece Türk Bayrakları kullanıldı. Mitingde Liderler ortak mesajlar verdiler.

12 EYLÜL ZİHNİYETİNDEN İZMİRİ KURTARIN!

MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı çağrıda 12 Eylül Darbe zihniyetinin mriasçıları olarak nitelendirdiği CHP'den İzmir'i ancak İzmir halkının kurtarabileceğini söyledi.

İTTİFAKIMIZ 441 ELİN KAOSA KALKTIĞI GÜN BAŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koalisyon ihtimalinin doğduğu seçim sonrası, koalisyonun ülkeyi zayıflatacağı düşüncesiyle kendilerine destek veren ve koalisyona girmeyen MHP ile ittifaklarının o günlerde başladığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'nin birçok seçim listesinden HDP'lilerin olduğunu söyledi. HDP'nin birçok ilde aday gsötermemesini gizli ittifakın delili olarak gösterdi.

CHP'NİN DEĞİL KANDİL'İN ADAYI

İki lider CHP'nin birçok ilde olduğu gibi İzmir'de de Kandil talimatıyla aday belirlediğini bu maskeli baloyu artık sonlandırma zamanı geldiğini söyledi. Bunun da ancak İzmir halkının oylarıyla olabileceğini söyledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal