Cumhurbaşkanı Erdoğan Adil Öksüz'ün Ensesindeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ’nün darbe girişiminin ardından ülke dışına firar eden Adil Öksüz'ün yakalanmak üzere olduğunun mesajını verdi.

22.04.2018-09:39 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-09:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan Adil Öksüz'ün Ensesindeyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam katıldığı bir canlı yayın programında ülke dışında gerçekleştirilen FETÖ operasyonlarına ilişkin konuştu.

MİT'in FETÖ'cülere karşı ülke dışında yakalayıp ülkeye getirme operasyonlarının süreceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz ile ilgili de dikkat çekici bir detay paylaştı.

VER FETÖ’YÜ AL BRUNSON’U

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişimi ardında yurt dışına kaçan Adil Öksüz için de operasyonların devam ettiğini bildirirken şöyle konuştu:

"FETÖ ile mücadele kararlılıkla devam edecek, taviz vermenin imkanı yok. Arkasında Amerika var, bu FETÖ 400 dönümlük alanda paşa paşa yaşıyor. Brunson'u istiyorsanız, atılan adımlara bir bakın. Suçluları iadesi anlaşmasıyla bu adamı niye deport etmiyorsun?

Ülke dışından 83 FETÖ'cüyü Türkiye’ye getirdik, bunlar kararlılıkla sürüyor. 19 ülkeden 83 FETÖ yöneticisini ülkeye getirdik.

Adil Öksüz'ün nerede olduğu hususunda şu anda bir şey söylemem doğru olmaz. İstihbarat doğru olursa Adil Öksüz'le ilgili adımı da atacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal