Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Kasım Dolayısı ile Bir Mesaj Yayınladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıl dönümü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Erdoğan mesajında, "Gazi'nin mücadeleci ve kurucu yeteneklerini gençlerimize ve çocuklarımıza iyi aktarmalıyız" dedi.

09.11.2018-12:45 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-12:35) Cumhurbaşkanı Erdoğan 10 Kasım Dolayısı ile Bir Mesaj Yayınladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 80. yıl dönümü sebebi ile yazılı mesaj paylaştı.

Mesajında "Geleceğimize her zamankinden daha fazla bir ümitle bakıyoruz" sözlerini kullanan Erdoğan, "Gazi'nin mücadeleci ve kurucu yeteneklerini gençlerimize ve çocuklarımıza iyi aktarmalı, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak ve daha ileriye götürmek için üstümüze düşen görevleri hep beraber yerine getirmeliyiz" dedi.

Erdoğan'ın mesajı şu şekilde:

"Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal'i ebediyete göçmesinin 80. yıl dönümünde saygıyla anıyorum. İstiklal mücadelemize liderlik eden, aziz halkmızın eşsiz fedakarlığıyla bu destansı mücadeleyi zafere taşıyan Gazi Mustafa Kemal, üstün askeri idaresi ve kararlı duruşuyla, başarılı bir komutan ve önder olarak dünya tarihinde saygın bir yer almıştır. Halkına duyduğu sonsuz güven ve inancıyla çıktığı zorlu yolda, halkımızı müşterek bir ideal çevresinde birleştirmeyi sağlayan Gazi Mustafa Kemal, istiklal mücadelemizi Cumhuriyetimizin kuruluşuyla onurlandırmıştır.

"ÇOCUKLARIMIZA İYİ ANLATMALI"

Gazi'nin mücadeleci ve kurucu yeteneklerini gençlerimize ve çocuklarımıza iyi aktarmalı, onun 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak ve daha ileriye götürmek için üstümüze düşen görevleri  hep beraber yerine getirmeliyiz. Cumhuriyetimizin 95. senesini iftiharla kutlayan Türkiye, istikrar içinde kuvvetlenmeye ve büyümeye devam ederken, atalarımızın her dönemde önüne gelen engelleri birlik ve beraberlik içinde aştığını, milli ve manevi değerlerini her koşul altında devam ettirdiğini, inandığı yoldan kesinlikle dönmediğini, istiklaline ve istikbaline canı uğruna sahip çıktığını da hatırlamalıyız.

"GELECEĞE DAHA BÜYÜK ÜMİTLE BAKIYORUZ"

Milli iradeye sahip çıkılması, demokrasinin kuvvetlendirilmesi ve 2023 hedeflerimize varılması için usanmadan, yorulmadan çalışmayı sürdürürken, geleceğimize her zamankinden daha büyük bir umutla bakıyoruz. Bu fikirlerle, ölümünün 80. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ile vatanımız için fedakarca şehit ve gazi olan bütün kahramanlarımızı bir defa daha rahmetle, şükranla anıyorum"

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal