CHP'li Öztürk Yılmaz, Muharrem İnce'ye de Çattı!

Açıklamalarından dolayı parti disiplin kuruluna sevk edilen CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Muharrem İnce'ye gönderme geldi. Partiden istifa etmeyeceğini açıklayan Yılmaz, "Ben buraya gel Öztürk diyerek gelmedim" dedi.

09.11.2018-12:23 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-12:12) CHP'li Öztürk Yılmaz, Muharrem İnce'ye de Çattı!

"Ezan Türkçe okunmalı" açıklaması ile gündeme düşen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, bu açıklamasından dolayı kesin ihraç istemi ile parti disiplinine gönderildi. Disipline gönderilmesi ile alakalı açıklamalar yapan Yılmaz, CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye "Ben bu partiye gel Öztürk diye gelmedim" diyerek gönderme yaptı.

KILIÇDAROĞLU'NU SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

Disipline gönderilen CHP'li Öztürk Yılmaz, mesele ile alakalı medyaya açıklama gerçekleştirdi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert açıklamarla eleştiren Yılmaz, şöyle dedi:

"Bu disiplin incelemeri yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Bu CHP'de değişik bir yerde olduğumuzun ifadesidir. Eğer kendi partisinde kendi milletvekillerine karşı sansür yapılıyorsa bu CHP'nin stratejisi değildir. Koca CHP'de sanki Cumhurbaşkanı adayı yokmuş gibi dışardan devşirme adaylar için kulisler yapanlar CHP'nin stratejilerini ihlal ediyorlar. Siz birisine diktatör diyorsanız siz kendi partinizin içinde onun bir karbon kopyası olursanız bu CHP'nin stratejisine aykırıdır. Tüm seçimleri yitirip halen koltuğunu bırakmayan anlayış CHP politikası değildir. Sana olan umudumu yitirmiş bitirmişim ben. Hesabın benim önümü kesmek beni şeytanlaştırmak sen neyi savunuyorsun?"

MUHARREM İNCE'Yİ DE ELEŞTİRDİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayını duyuruken "Gel bakim buraya Muharrem" diyerek Muharrem İnce'yi duyurmuştu. "Ne yaparsan yap istifa etmiyorum" diyen Yılmaz, "Ben buraya gel bakalım Öztürk sözleriyle gelmedim" diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal