CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Senden Umudum Kalmadı!

"Ezan Türkçe okunmalı" biçimindeki sözleir ile tepki toplayan ve parti disiplinine gönderilen CHP'li Öztürk Yılmaz, Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz, "Senden umudum kalmadı" dedi.

09.11.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 09.11.2018-11:57) CHP'li Öztürk Yılmaz'dan Kılıçdaroğlu'na: Senden Umudum Kalmadı!

Katıldığı televizyon programında "Ezan Türkçe okunmalı" açıklaması ile tepki toplayan ve parti disiplinine gönderilen CHP Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, yaptığı basın toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert açıklamalarla eleştirdi.

Yılmaz'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bu disiplin incelemesi yanlıştır, hukuksuzdur kınıyorum. Bu CHP'de değişik bir yerde olduğumuzun ifadesidir. Eğer kendi partisinde kendi vekiline karşı sansür yapıyorsa bu CHP'nin politikası değildir. Koca CHP'de sanki Cumhurbaşkanı adayı yokmuş gibi dışarıdan devşirme adaylar için kulisler yapanlar CHP'nin politikalarını ihlal ediyorlar.

"SANA OLAN UMUDUMU KESTİM BEN"

Siz birisine diktatör diyorsanız siz kendi partinizin içinde onun bir karbon kopyası olursanız bu CHP'nin politikasına uygun değildir. Tüm seçimleri kaybedip halen koltuğunu bırakmayan zihniyet CHP politikası değildir. Sana olan umudumu yitirmiş bitirmişim ben.

"PARTİDEN GİTMEMİ İSTİYORSUN ÇÜNKÜ BENİ RAKİP GÖRÜYORSUN"

Hesabın benim önümü almak beni şeytanlaştırmak sen neyi savunuyorsun? Sen istiyorsun ki Öztürk Yılmaz partiden çıkp gitsin istiyorsun çünkü sen beni rakip olarak algılıyorsun. AKP ile iş tutuyorsun yanlış taraftasın. Partiyi zorlama halen yerel seçimlerdede yanlış yoldasın.''

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal