Çiftçilere Destek Müjdesi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den Geldi

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bu akşam saat 18.00 itibariyle çiftçiye 1 Milyar 432 Milyon TL yardımın başlayacağını açıkladı.

22.03.2019-16:23 - (Son Güncelleme: 22.03.2019-16:08) Çiftçilere Destek Müjdesi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'den Geldi

Çiftçilere Destek Müjdesi Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli bir dizi ziyaret için Akhisar'a geldi. Burada çiftçilerle görüşüp kapalı bir toplantı gerçekleştiren Bakan Pakdemirli, görüşmeler neticesinde kararlar aldıklarını ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını ifade etti.

Ocak ve Şubat ayında yapılan toplam 5.3 katrilyon desteğe ilave olarak bugün saat 18.00'dan itibaren 1.4 milyar TL'nin de çiftçiye verilmeye başlanacağının müjdesini verdi.

AKHİSARLI ÇİFTÇİLER ZEYTİN VE ZEYTİNYAĞI TALEP ETTİ

Bakan Pakdemirli açıklamalarına toplantıya dair bilgiler vererek devam etti. Çiftçiler Akhisar'da zeytin ve zeytinyağı üretmek için alana ihtiyaç duyduğunu ve bunu da bir şekilde kendilerine temin etmek için çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Pakdemirli, Çiftçiye destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Sulama ile ilgili konuları da görüştüklerini söyleyen Bakan Pakdemirli, bu konu için de barajları konuştuklarını ve buna da en yakın zamanda bir çözüm getireceklerini ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal