CHP'nin Kaybettiği İlçede İl Başkanı Suçlandı

İzmir'in Bayındır Belediyesi, CHP'den AK Parti yönetimine geçerken, İlçe eski Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, alınan sonuçtan dolayı İl Başkanı Deniz Yücel'i eleştirdi.

02.04.2019-16:18 - (Son Güncelleme: 02.04.2019-16:13) CHP'nin Kaybettiği İlçede İl Başkanı Suçlandı

İlçe eski Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, "Bu hezimetin sorumlusu, Deniz Yücel'dir. Ufuk Sesli, Yücel'in arkadaşıymış. Aday gösterdi, sonuç da böyle oldu" şeklinde eleştirilerde bulundu.

ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTTU

Bayındır'da, 2014 yerel seçiminde yüzde 35,7 oranına sahip olan CHP'li Ufuk Sesli, 31 Mart Pazar günü düzenlenen Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, oyunu 4 puan yükseltmesine karşın kazanamadı. AK Parti'li Uğur Demirezen, yüzde 57,01 oranı elde ederek, ilçede seçimi kazanan isim oldu. CHP Bayındır İlçe eski Başkanı Hüseyin Behzat Aydilek, alınan sonuçtan İl Başkanı Deniz Yücel'i eleştirerek, şu sözleri sarf etti:

"Seçimi kaybeden başkan Ufuk Sesli, 5 yıl boyunca hiçbir hizmet üretmedi. Herhangi bir hizmet üretmek gibi girişimde de bulunmadı. Halka da kötü davrandı. Biz bunu il başkanına da söyledik. Genel başkan yardımcılarına da söyledik ancak dinletemedik. Böyle olacağı belliydi. Daha önceki beyanatlarımda da bizi hüsranın beklediğini söylemiştim. Maalesef dinletemedik. Bu kaçınılmazdı. Biz bunu görüyorduk. Bu hezimetin sorumlusu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'dir. Ufuk Sesli, Yücel'in arkadaşıymış. Aday gösterdi, sonuç da böyle oldu."

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal