CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İlhan Kesici Mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Boğazlıyan ziyareti sırasında bir vatandaş "Adayınız İlhan Kesici mi" diye sordu. Kılıçdaroğlu bu soruya tebessüm ederek karşılık verdi.

28.04.2018-20:04 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-19:58) CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı İlhan Kesici Mi?

İl başkanları toplantısına katılmak için Ankaradan karayoluyla Kayseri'ye gelen Kılıçdaroğlu, önce Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesini ziyaret etti. CHP Lideri, ilçe girişinde CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ve partililer tarafından karşılandı.

HAPİSTEKİ CHP İL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

Kılıçdaroğlu ile beraberindeki CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimi öncesi mitingde dağıttığı broşür ile 'şahsi bilgileri hukuka aykırı ele geçirdiği ve yaydığı' sebebiyle 2 sene 1 ay hapis cezası verilen ve Yargıtay tarafından bu cezası onanan Boğazlıyan CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker'i kaldığı Boğazlıyan Ceza İnfaz Kurumu'nda ziyaret etti.

"ADAYINIZ İLHAN KESİCİ Mİ?" DİYE SORDULAR, GÜLÜMSEDİ

Daha sonra CHP Boğazlıyan İlçe Başkanlığı'na giden Kılıçdaroğlu, kendisini dışarıda bekleyenlerden birisinin, "İlhan Kesici yanınızda, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İlhan Bey mi? Ekonomiyi sadece onun gibi bir ekonomist iyileştirebilir" sorusuna, tebessüm ederek karşılık verdi.

Sonrasında Boğazlıyan Ticaret Odasında iş adamlarıyla bir araya gelen Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Kayseri'ye gitti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal