CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül Açıklaması: Çözüme Talip

Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığına aday olmayacağını açıklamasının ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama geldi. Kılıçdaroğlu," Gül çözüme talip olduğunu ifade etti" dedi.

28.04.2018-19:52 - (Son Güncelleme: 28.04.2018-20:11) CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül Açıklaması: Çözüme Talip

 

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "Geniş bir anlaşma olmadığı ortaya çıkmıştır. Bu sebeple adaylığım söz konusu değildir." sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan manidar bir açıklama geldi.

MUTABAKAT ARAYIŞININ DEVAM EDECEĞİ SİNYALİNİ VERDİ

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül'ün konuşmasıyla alakalı "Çözüme talip olduğunu söyledi" diyerek, anlaşma uğraşlarının tekrar başlayacağı mesajını verdi.

GÜL, "MUTABAKAT SAĞLANAMADI", ADAY OLMAYACAĞIM DEMİŞTİ

Abdullah Gül, aday olmayacağını şu konuşmayla açıklamşıtı:

Ben de geniş bir anlaşma olursa üstüme düşeni yapmaktan çekinmeyeceğimi açıklamıştım. Halkın büyük bir bölümünden böyle bir istek olursa kaçınmayacağımı söylemiştim. Temel Bey'in uğraşlarını takdirle karşılıyorum. Temel Bey'in uğraşları ardından geniş bir anlaşma olmadığı ortaya çıkmıştır. Bu sebeple adaylığım söz konusu değildir. Tarih huzurunda vicdanen sorumluyum.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal