CHP'li Tanrıkulu'ndan Mevlüt Bengi İçin Büyük Tepki Çekecek Sözler

AK Parti'ye destek verdiği için PKK tarafından vahşice katledilen Mevlüt Bengi için sosyal paylaşım platformu Twitter üzerinden bir açıklama yapan CHP'li Sezgin Tanrıkulu, olayı faili meçhul olarak tanımladı.

28.06.2018-20:50 - (Son Güncelleme: 28.06.2018-20:50)

PKK'lı teröristler tarafından Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, 24 Haziran seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) sandık müşahidi Mevlüt Bengi'yi elektrik direğine bağlayıp vahşice öldürüldü.

PKK'NIN YAPTIĞINI KABUL ETMEDİ

Silahlı İnsansız Hava Araçlarına (SİHA) karşı çıkan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da bu korkunç olayı faili meçhul olarak tanımladı ve sosyal medya üzerinden büyük tepki topladı.

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Ağrı'daki bakkal Bengi’nin PKK tarafından katledilmediğini belirten yazısına gelen eleştiriler sonrasında sahip çıkmaya devam ederek daha öncede PKK’yı savunduğuna dahil eleştiriler aldı.

HÜKÜMETE ÇAĞRIDA BULUNDU

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan CHP’li Sezgin Tanrıkulu "Bu vahşeti faili meçhul bırakmamak hükümetin görevidir" ifadelerini kullandı.

CHP’nin İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun tam açıklaması şu şekilde:

‘’ Ağrı Doğubeyazıt'ta bakkal Mevlüt Bengi korkunç bir biçimde katledilmiş. Bu bir vahşettir, yargısız infazdır, terördür! Bu vahşeti faili meçhul bırakmamak Hükümetin görevidir.’’

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal