CHP'li Eren Erdem Açlık Grevine Başlıyor

Cezaevinde bulunan CHP PM üyesi Eren Erdem, yürütülen yargılamaya tepkisini belli etmek amacoyla açlık grevine başlama kararı verdi.

28.01.2019-13:59 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-13:52) CHP'li Eren Erdem Açlık Grevine Başlıyor

Cezaevinde bulunan CHP PM üyesi Eren Erdem, yürütülen yargılamaya tepkisini belli etmek amacoyla açlık grevine başlama kararı verdi.

Halk TV'de gazeteci Ayşenur Arslan'ın Medya Mahallesi programına katılan eski CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Eren Erdem'in yargılama süreci sebebiyle açlık grevi yapacağını açıkladı.

VAZGEÇİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Erdem'in buzdolabını boşalttığını belirten Yarkadaş, açlık grevini bırakmasını söyleyerek, şunları aktardı:

"Adına 'Adalet Orucu' dediği bir oruca başlıyor. Buzdolabını dün boşaltmış. Boşalttıktan sonra da cezaevi yönetimine açlık grevi yapacağını söylemiş. Avukatları vazgeçirmeye çalışıyor.

Eren Erdem dün bir mektup yollamış ve o mektupta ‘Ben cezaevinde haksız yere tutuluyorum ve hiç ilgimin bulunmadığı bir örgütten, FETÖ'den yargılanmak onurumu zedeliyor. Bunu kaldıramıyorum ve bu haksızlığa karşı bir 'Adalet Orucu'na başlıyorum' sözleri geçiyor.

Önce sıvı ile beslenme kararı almış. Bu konuda hem CHP'den hem de kamuoyundan bir duyarlılık bekliyor. Umarım CHP MYK üyeleri, belediye başkan adaylarını belirlemek için verdikleri mücadeleyi Eren Erdem için de verirler."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal