CHP'deki Yarışta Mustafa Sarıgül de Tarafını Seçti

CHP'de devam eden genel başkanlık tartışmasına Şişli eski belediye Mustafa Sarıgül'de dahil oldu. Muharrem İnce'yi eleştiren Sarıgül, "Cumhurbaşkanlığı seçimi bitmiş, sizi insanlar aday göstermişler, o seçim biter bitmez, aceleci ve ham davranmanın çok bir manası yok" dedi.

05.09.2018-12:16 - (Son Güncelleme: 05.09.2018-12:11) CHP'deki Yarışta Mustafa Sarıgül de Tarafını Seçti

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce arasında devam eden liderlik yarışında Mustafa Sarıgül de tarafını seçti. İsmi bugünlerde CHP'nin Şişli Belediye Başkan Adayı olarak konuşulan Sarıgül, Muharrem İnce'yi hedef aldı.

MUHARREM İNCE'Yİ HEDEF ALDI

Bir dönem CHP eski lideri Deniz Baykal'ın karşısına çıkan ve meydana gelen tartışmayla gündeme düşen Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkan İnce'yi "ham davranmakla" itham etti.

"ŞU ANDA MEVCUT GENEL BAŞKAN VAR"

Sarıgül şunları kaydetti: "Cumhurbaşkanlığı seçimi bitmiş, sizi insanlar aday göstermişler, o seçim biter bitmez, aceleci ve ham davranmanın çok bir manası yok. Olağanüstü kongreler CHP'ye hiçbir zaman yarar sağlamamıştır. İnsanlar onun sabrını, zamanını, saatini beklemeli. Şu anda zaten mevcut bir genel başkan var. Vazifesine devam ediyor. Daha yeni zaten kongre oldu."

"KILIÇDAROĞLU'NUN GÖSTERDİĞİ ZERAFETE..."

Sarıgül, İnce'nin adaylığı için "Kılıçdaroğlu'nun gösterdiği nezakete, zerafete bunun yapılması doğru olmadı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal