CHP'de Sular Durulmuyor! Parti Birbirine Girdi

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun asistanı olan Can Poyraz’ın Yayın Yönetmeni olduğu www.kozmopolitik.com.tr sitesinin 'İstanbul’da dev CHP anketi' manipüle edilince partiyi ayağa kaldırdı.

01.12.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-11:10)

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun asistanı olan Can Poyraz’ın Yayın Yönetmeni olduğu www.kozmopolitik.com.tr sitesinin 'İstanbul’da dev CHP anketi' manipüle edilince partiyi ayağa kaldırdı.

4 BİN OY ALAN ADAY TANINMIYOR

10 gün önce başlayan anketlerde, bazı adayların en yakın rakibine 4 bin oy fark attığı tespit edildi. Sarıyer’de mevcut belediye başkanı Şükrü Genç’in kazandığı oy 150 olurken, Beşiktaş aday adayı Merve Özpolatoğlu Küçükel 4034 oy aldı. Küçükel’in en yakın rakibi ise 278 oyla Fidan Aslan Eroğlu oldu. 4034 oy alan Küçükel’i kimse bilmiyor.

İTİBARSIZLAŞTIRMA SÖZ KONUSU MU?

Bir önceki il başkanını destekleyen Battal İlgezdi ile Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç da nasibini aldı. Ataşehir’de kimsenin tanımadığı Aysemin Gülmez 4602 oy kazanırken İlgezdi 320 oyla yetindi. Ali Kılıç 1668 alırken, kimsenin tanımadığı Özkan Yılmaz 1908 oy aldı.

GENEL MERKEZE GİTTİ İDDİASI

Can Poyraz tarafından yapılan anketin Kaftancıoğlu tarafından Genel Merkez’e sunulduğu ileri sürüldü. Kaftancıoğlu’nun Kılıçdaroğlu’na yapılan anketler ile ilgili, 'İlçelerde aday profili bu şekilde çıkıyor' diye Poyraz’ın yaptığı anketi köpürttüğü iddia edildi.

YÜKLEME YAPTIRMIS

Bilişim işinde uzman olan bir parti üyesi, Poyraz’ın sitesinin sistemine girdi. Beşiktaş, Şişli, Kadıköy, Maltepe, Ataşehir gibi ilçelerde bazı adaylara verilen binlerce oyun yükleme olduğu tespit edildi. O CHP’li konuştu, 'Biz de oyumuzu kullandık. Fakat 2-3 gün sonra bazı isimlere sahte oylar kullanıldığını anladık. Özellikle yükleme yapılmış. Bazı ilçelerde oy kullanım 10 bin civarındayken bazı ilçelerde bu rakam bin rakamına çıkmıyor. Yüklemenin yapıldığı ilçeler CHP’nin kaleleri.' dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal