CHP'de Mustafa Sarıgül Sürprizi Olabilir!

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken CHP'de bir sürpriz olabilir. Şişli'den aday olması düşünülen Mustafa Sarıgül'ün başka bir yerden aday gösterilebileceği iddia edildi.

01.12.2018-12:31 - (Son Güncelleme: 01.12.2018-12:54)

Yerel seçim için aday tespit etme dönemi süren CHP'de, Mustafa Sarıgül'ün başka bir yerden aday göstermek istediği bildiriliyor.

Sözcü yazarı Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'ülkenin kaymağını yiyorlar' diye söylediği İstanbul Şişli'de aday probleminin nasıl aşılacağını merak ettiğini bildirilerek, "Her ne kadar DSP'den Şişli Belediye Başkanı olan, ardından CHP İstanbul adayı olan Mustafa Sarıgül 'Şişli adayı benim' diyorsa da genel merkezde vaziyetin öyle olmadığı söyleniyor" iddiasında bulundu.

"CHP'NİN BAŞINI AĞRITACAK"

Ataklı, kaynaklarından topladığı bilgiye göre genel merkezin Sarıgül'ü aşma formülleri aradığını iddia edildi. "Bunlardan biri Sarıgül'ü 'kılpayı kaybedilen' ilçelerden birine aday göstermekmiş" diyen Can Ataklı, "Yıprandığını düşünülen mevcut Başkan Hayri İnönü de kazanması büyük ihtimal olan bir başka ilçeye aktarılabilirmiş. Kısacası Şişli'de üçüncü alternatif gündeme gelebilirmiş daha önce kaleme aldığım gibi.

CANPOLAT'A "SEN GEL" ÇAĞRISI

Ben bir yazımda bu uğurda çok uğraş harcayan Dursun Çaltı'dan bahsetmiştim. Sedat Kurşun isminin öne çıkabileceğini söyleyenler oldu. İstanbul eski İl Başkanı Cemal Canpolat'a 'Şişli'ye sen gel' çağrısı yapıldığı da iddia etti. CHP'nin İstanbul'da başını en fazla ağrıtacak ilçelerden birincisi Şişli ikincisi ise Beşiktaş" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal