CHP'de Koltuk İçin Yarış Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, CHP'nin 2019'un Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerdeki en önemli hedefi durumunda.

04.10.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-15:21) CHP'de Koltuk İçin Yarış Başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, CHP'nin 2019'un Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimlerdeki en önemli hedefi durumunda.

Partide koltuğa eçmek isteyen 5 aday var. Adaylar kararlı olsa da partide tam anlamıyla güven veren bir isim henüz ortaya çıkmadı. Bu nedenle tek bir kişinin ismi ön planda değil.

CHP Genel Sekreteri Akif Hamzaçebi, bugün Mecliste yaptığı basın toplantısında söz konusu durum hakkında konuştu.

Konuçma sonrasında basın mensupları "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı"na ilişkin bir soru yöneltti.

"ADAYLIKTAN VAZGEÇMEM"

Hamzaçebi gazetecilerin sorusunu şöyle yanıtladı: "Söz ağızdan bir defa çıkar. İki buçuk sene önce bu yola çıktığımı belirttim. Bu yoldan geri dönmem. İstanbul'u kazanana kadar faaliyetlerimiz sürecek. Başka dostlarımızda İstanbul için çalışmalarda bulunabilir. Onların da en doğal hakkıdır. Neticede İstanbul'u idare edecek aday partimizin yönetimi tarafından seçilecek."

Gürsel Tekin, Mehmet Bekaroğlu, Aykut Erdoğdu, Mahmut Tanal adaylık için çalışmalarda bulunuyor. İlerleyen günlerde adayın kim olacağı belli olacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal