CHP'de Kadıköy Kavgası! Mevcut Başkan Aykurt Nuhoğlu, "Aday Belli Değil" Dedi

CHP'de Kadıköy Belediyesi tartışmaları devam ediyor. Kılıçdaroğlu'nun "Adayımız Şerdil Dara Odabaşı'dır" açıklamasına rağmen mevcut başkan Aykurt Nuhoğlu, "4 Şubat'ta PM yeniden toplanıp karar verecek" dedi.

29.01.2019-16:02 - (Son Güncelleme: 29.01.2019-15:56) CHP'de Kadıköy Kavgası! Mevcut Başkan Aykurt Nuhoğlu, "Aday  Belli Değil" Dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) dün akşam yayınlanan açıklamada, Kadıköy'den Şerdil Dara Odabaşı'nın aday gösterildiği ifade edildi. CHP Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ise partisini yalanlayarak "4 Şubat'ta PM yeniden toplanıp karar verecek" dedi.

"OYLAMADAN BAŞKAN ADAYI ÇIKMADI"

Nuhoğlu, CHP'de süren Kadıköy Belediye Başkan adayı tartışması ile alakalı Artı TV'ye açıklamalar yaptı. Aykurt Nuhoğlu açıklamasında, "Kadıköy ile alakalı yapılan oylamada başkan adayı oylamadan çıkmadı. 4 Şubat'ta PM yeniden toplanıp karar verecek. Umarım daha sağlıklı karar verilir. Tüm bu 5 sene içinde yapılanlar göz önüne alınır. Halkın katılımıyla belediye başkan adayları tespit edilmeli. Ankara'dan çok doğru seçimler yapılmayabilir. Halkın katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde daha doğru karar verilir. Bunu parti yönetimine de söyledik ancak yerine getirilmedi." dedi.

CHP: ADAYIMIZ ODABAŞI

CHP'nin saatlerce devam eden toplantı ardından MYK'dan çıkan isim Şerdil Dara Odabaşı'nın 30'a karşı 29 oyla PM'den geçtiği açıklanmıştı.

ODABAŞI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Odabaşı'nın PKK ve HDP ile alakalı skandal paylaşımları parti içinde tartışma yarattı. Odabaşı'nın 'paraşüt aday' olarak kirli pazarlıklar ardından aday gösterildiğini düşünen partililer sosyal medyadan Genel Merkez'e ve Kılıçdaroğlu'na büyük tepki gösterdi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal