CHP'de İnce Gerginliği! MYK Toplanacak

Geçtiğimiz gün CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce görüşmüştü. İnce'nin "Kendisine onursal başkanlık teklifi yaptım" açıklamasının ardından CHP'de MYK toplanma kararı aldı.

03.07.2018-13:08 - (Son Güncelleme: 03.07.2018-13:03) CHP'de İnce Gerginliği! MYK Toplanacak

Dün CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdiği toplantının ayrıntılarını aktaran Muharrem İnce'nin açıklamaları gündeme bomba gibi düştü.

İNCE, İHRAÇ MI EDİLECEK?

Yapılan bu özel toplantının ayrıntılarının açıklanması ardından kılıçların çekildiği CHP'de MYK Perşembe günü saat 11.00'de toplanma kararı aldı.

"HAYIR DERSE ÖRGÜT BU İŞİ ÇÖZECEKTİR"

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile gerçekleştirdikleri görüşme hakkında açıklamalar yaptı. İnce, "Kılıçdaroğlu'ndan bana teklif gelmedi fakat ben ona bir teklif yaptım. Yarış içinde olmayacağımı aktardım. Kendisine onursal başkanlık teklifi yaptım. Ben imza toplamayacağım, fakat hayır derse örgüt kendisi çözecektir bu işi" dedi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN SERT CEVAP

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, ise İnce'nin açıklamalarıyla alakalı çok sert bir cevap verdi: "Özel bir yemekti, amacından koparılması siyasi nezaketsizlik."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal