CHP'de Büyük Skandal! İşçiler Ayaklandı

CHP’li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen görevine son verilen 180 çalışanı gelen şikayetlerden dolayı vakit kaybetmeden kadrolu olarak geri işe aldı.

04.10.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-11:22) CHP'de Büyük Skandal! İşçiler Ayaklandı

Her fırsatta 'Belediyecilik sosyal demokratların işidir" değerlendirmelerinde bulunan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in işe başladığı andan itibaren belediyedeki işçilerle bir türlü uyum sağlayamadı. Bundan önce temizlik işçileri ile yıldızları barışmayan ve bazı çalışanların işine son veren Taşdelen'e tepki veren çalışanlar, belediyeyi işgal ederek haklarını geri istemişti. Başkan Taşdelen gerçekleştirilen eylemlerden sonra işten çıkarılan çalışanı tekrar işe almak durumunda kalmıştı.

Bu olayın ardından Alper Taşdelen şimdi de Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görevli olan 180 işçiyi işten kovdu. İşten çıkarıldığından mesaj yoluyla haberdar olan çalışan duruma tepki verdi ve işlerine geri gelebilmek amacı ile kampanya başlattı. Vatandaşların da tepki verdiği karardan sonra Başkan Alper Taşdelen vakit kaybetmeden kararından döndü. Bizzat Ziya Gökalp Caddesi'ndeki Çankaya Belediyesi'ne gelerek haklarını isteyen personel, "Yapılan hatadan geri dönüldü. İşlerimize geri dönüyoruz" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal