Melih Gökçek'le Tartışması Mustafa Tuna'ya Pahalıya Patladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile eski başkan Melih Gökçek arasındaki tartışma gündeme bomba gibi düştü. Kulis bilgilerine göre ise Tuna bu kavga ile adaylık şansını zora soktu.

04.10.2018-11:24 - (Son Güncelleme: 04.10.2018-11:09) Melih Gökçek'le Tartışması Mustafa Tuna'ya Pahalıya Patladı!

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın, selefi Melih Gökçek'i itham eden açıklamalarıyla kendi ayağına sıktığını iddia edildi. Övür, kulislerde Tuna'nın adaylık ihtimalini yok ettiğinin ifade edildiğini bildirdi.

Mahmut Övür, "Ankara'da yerel seçim kulisleri" başlığıyla yazdığı yazısında "AK Parti kulislerinde şimdi hem yeni hem de güçlü bir kişiden söz ediliyor" ifadesine yer verdi.

İşte Övür'ün yazısındaki alakalı bölüm;

Cumhurbaşkanının Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan… Doğrusu AK Partililer Doğan adını Ankara'ya yakıştırıyor fakat Cumhurbaşkanı'nın buna izin vermeyeceği ifade ediliyor. Bu sırada mevcut belediye başkanı Mustafa Tuna'nın önceki gün Melih Gökçek'i itham eden tweet'i ortalığı çok karıştırdı. Kulislerde Tuna'nın, bu çıkışıyla kendi ayağına kurşun sıkarak bir ihtimal olan adaylık olasılığını yok ettiği iddia ediliyor.

CHP'NİN UMUDU MANSUR YAVAŞ

CHP'nin Ankara'daki tek umudu ise gene Mansur Yavaş. Fakat, Yavaş, şimdilik kararını vermiş değil. Anket yaptırıyor, kanaat liderleri ile görüşüyor ve eski havayı yakalayamayacağı endişesi taşıyor. Kısaca Ankara'da birçok bilinmezin bir araya geldiği bir seçim dönemi yaşanıyor.

İSTANBUL İÇİN AKİF HAMZAÇEBİ'NİN ADI GEÇİYOR

Tabii Ankara'da yalnızca Ankara konuşulmuyor. Gündemde İstanbul ve İzmir de var. AK Parti kulislerinde İstanbul için yeni bir kişiden daha söz ediliyor; icraatçı kimliğiyle tanınan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan... CHP İstanbul için ise Ankara kulislerinde bir adım önde olan kişi Akif Hamzaçebi...

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal