CHP Sarıyer Teşkilatı'nda 46 Kişi İstifa Ederek AK Partiye Katıldı

Sarıyer’de CHP Bahçeköy Mahalle Başkanı Ramiz Kara ile yönetim kurulu üyelerinin de dahil olduğu 45 kişi AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

04.03.2019-10:56 - (Son Güncelleme: 04.03.2019-10:52) CHP Sarıyer Teşkilatı'nda 46 Kişi İstifa Ederek AK Partiye Katıldı

Sarıyer’de CHP Bahçeköy Mahalle Başkanı Ramiz Kara ile yönetim kurulu üyelerinin de dahil olduğu 45 kişi AK Parti’ye katıldıklarını açıkladı.

Kara, son dönemde yaşanan gizli ve istenmeyen ittifaklar nedeniyle bu kararı verdiğini ve yerel seçimlerde Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ı destekleyeceklerini söyledi.

İstanbul Sarıyer’de Bahçeköy Mahallesi’nin CHP teşkilat yöneticisi ve 45 üyesi için AK Parti’ye katılım programı gerçekleştirildi. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda yapılan törene Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar ile AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ile AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Bahçeköy Mahalle Teşkilatı üyeleri de katılım sağladı.

PARTİZANLIK GERÇEĞİN ÜSTÜNÜ ÖRTÜYOR

CHP Bahçeköy Mahalle Başkanı Ramiz Kara, kendilerini hoş bir şekilde karşılayıp kucak açan AK Parti üyelerine teşekkürlerini sundu. “Bugün sizlerle kucaklaşmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnsanlar takım tutar gibi parti tutuyorlar derler. Bu tarafgirlik pek çok hakikati görmemizin engelliyor.” sözlerini aktaran Kara, “Yıllar içinde meydana gelen olaylar Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm söylediklerini haklı çıkardı. Bugün yerel seçimler öncesi kapalı kapılar arkasında parti teşkilatlarından dahi saklanarak kirli ittifaklar kuruldu. Bu ittifaklar seçim kurullarına başkan ve meclis üyesi aday listeleri teslim edildiğinde ortaya çıktı. Maalesef sosyal demokrasiden bahsedenler, kendilerine en ufak bir eleştiriye dahi tahammül edemedi.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal