CHP Milletvekili Kendini Övdü

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, 23 Nisan için yapılan resepsiyonda Meclis Başkanı İsmail Kahraman'la tokalaşmamıştı ardından Yedekci'nin twitter hesabından olayla ilgili olarak kendini öven bir tweet paylaşıldı.

24.04.2018-09:23 - (Son Güncelleme: 24.04.2018-09:11) CHP Milletvekili Kendini Övdü

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci'nin hesabından atıldığı iddia edilen tweetle ilgili önce 'hacklendim' açıklaması yapıldı. Fakat kısa süre içinde bu açıklama da kaldırıldı.

Meclis Başkanı İsmail Kahraman, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te resepsiyon düzenledi. Resepsiyona,  Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci’de katıldı. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek tokalaşan İsmail Kahraman’a CHP’li vekil Yedekci elini uzatmamıştı.

"SAYIN VEKİLİMİZ GÜLAY YEDEKCİ'Yİ TEBRİK EDİYORUM"

İlginç olaylarda tam bu sırada gelişti. Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci sosyal medya hesabından kendisiyle ilgili yapılan habere övgü içeren şu tweet atıldı.  ‘’ Sayın Vekilimiz Gülay Yedekci’yi tebrik ediyorum Kadın gibi Kadın helal olsun’’

ATILAN TWEET İÇİN YAPILAN AÇIKLAMA DA SİLİNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci hesabından atıldığı iddia edilen tweetle ilgili olarak, "Twitter hesabımız kısa süreli hacklenmiştir. Gelen twitler ve mesajlar olduysa özür dileriz. Lütfen aldırış etmeyin" ifadeleri kullanıldı.

Daha sonra Twitter hesabının hacklenmesi sonucu atıldığı iddia edilen açıklama tweeti de kaldırıldı.

İSTİFAYA ÇAĞIRDIĞI KAHRAMAN'LA TOKALAŞMADI

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilk olarak Anıtkabir’de düzenlenen törene katıldı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yer almadığı törende CHP’yi Grup Başkanvekili Özgür Özel ile resepsiyona katılan bazı milletvekilleri temsil etti. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci’nin, Kahraman’ın elini sıkmayıp başıyla selamlayıp geçmesi dikkat çekti. Yedekci, Kahraman’ı ‘Meclis Sohbetleri’ etkinliğinde kadın oyuncuların sahneye çıkarılmaması tartışmaları sebebi ile istifaya davet etmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal