CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kendi Vekillerine Bela Okudu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Bursa'daki bir şehit evi ziyaretinde teröre destek verdiği iddiası ile tepki gelmişti. Cevap olarak "Terör örgütlerine kim destek veriyorsa Allah belasını versin" diyen Kılıçdaroğlu, PKK cenazesinde gözyaşı döken kendi vekillerini unuttu.

12.03.2019-16:09 - (Son Güncelleme: 12.03.2019-16:36)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2016 senesinde Mardin'in Savur İlçesi civarındaki askeri aracın geçişi esnasında yola döşenen el yapımı patlayıcının patlamasın neticesinde şehit düşen Sinan Yaylı'nın, Bursa'daki babaevini ziyaret etti. Medyaya kapalı yapılan ziyaretin sonrasında Kılıçdaroğlu, İvazpaşa Mahallesi'ndeki kahvehaneye gitti. Burada sohbet ettiği vatandaşlarla fotoğraf çekindi.

"ALLAH BELASINI VERSİN"

Kılıçdaroğlu, bir vatandaşın, "CHP, HDP ve terör örgütünün ikişkisi ne olacak?" sorusu ardından, ''Ben partimin genel başkanı olarak söylüyorum ki terör örgütlerine kim destek veriyorsa Allah belasını versin, biz Türkiye'nin geleceği için mücadele veren bir partiyiz. Bayrağımıza bağlıyız, herkese bağlıyız. Size gayet açık ve net ifade ediyorum'' diye konuştu.

TERÖRE DESTEK VEREN CHP'Lİ VEKİLLER

CHP'li vekillerden başta Sezgin Tanrıkulu, Gamze İlgezdi terörist cenazesine katılarak gözyaşı akıtmıştı. Tanrıkulu SİHA'larla öldürülen teröristlere ağlamış ve SİHA'ların gereksizliğinden söz etmişti.

Kılıçdaroğlu bu sözleriyle kendi vekillerine de bela okumuş oldu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal