Cezaevinden Kaçan Şahıs 2'si Öz Oğlu Olmak Üzere 4 Kişiyi Öldürdü

Yaklaşık bir sene önce ceza evinden kaçan Şinasi Gürkan, ikisi öz oğlu olmak üzere 4 kişiyi katledip 1 kişiyi ağır yaralayarak kayıplara karıştı. 16 sene evvel iki kardeşini öldüren Gürkan'ın eşinin de yaklaşık iki sene önce bir cinayete kurban gittiği bildirildi.

07.03.2019-09:53 - (Son Güncelleme: 07.03.2019-10:21) Cezaevinden Kaçan Şahıs 2'si Öz Oğlu Olmak Üzere 4 Kişiyi Öldürdü

Bir sene önce cezaevinden çıkan Şinasi Gürkan, 3 adreste 2'si öz oğlu olmak üzere 4 kişiyi öldürüp bir kişiye ağır yaralayarak kayıplara karıştı. 16 sene önce alacak verecek konusu yüzünden Başakşehir'de iki kardeşini öldüren Şinasi Gürkan, yaklaşık bir sene önce cezaevinden çıktı. İki oğlu ile beraber Esenyurt Süleymaniye Mahallesi'nde yaşamaya başlayan Şinasi Gürkan dün gece adeta ölüm kustu.

İLK OLARAK BAŞAKŞEHİR'DE BACANAĞININ EVİNİ BASTI

Şinasi Gürkan, şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple ilk olarak Başakşehir, Şahintepe Mahallesi'nde bacanağının evine gitti. Bacanağı Alihan Tiz'i ve oğlu Erdal Tiz'i vurarak olay yerinden firar etti. Erdal Tiz olay yerinde yaşamını yitirirken, Bacanağı Alihan Tiz ise ağır yaralı olarak Kanunu Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

AVCILAR'DA DA KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Şahintepe'den sonra Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde kardeşi Mühendis Gürkan'ın evine gitti. Kardeşi Mühendis Gürkan'ı aracın içerisinde öldüren Şinasi Gürkan olay yerine geldiği araca binerek kayıplara karıştı.

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA POLİS VE SAĞLIK EKİBİ SEVK EDİLDİ

Olayın, meydana çıkmasının sonrasında bölgeye çok sayıda sağlık ve polis birimleri gönderildi. Olay yeri inceleme birimleri, olayın olduğu sokakta yer alan aracın içinde Mühendis Gürkan'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Olay yeri inceleme birimlerinin yaptığı incelemelerin sonrasında, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin sonrasında Mühendis Gürkan'ın cansız bedeni otopsi yapılması için adli tıp kurumuna sevk edildi.

POLİS EVE GİRDİĞİNDE 2 OĞLUNUN CESEDİ İLE KARŞILAŞTI

2 kişinin Şinasi Gürkan tarafından öldürüldüğünün tespit edilmesinin sonrasında polis birimleri, Şinasi Gürkan'ın Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi'nde olan evine Özel Harekat Timleri ile baskın yaptı. İçeri giren polis birimleri, Şinasi Gürkan'ın öz çocukları olan, Göksal Gürkan(21) ile Gökmen Gürkan(16)'ın cansız bedenleriyle karşılaştı. Göksal Gürkan'ın asker olduğu ve izne çıktığı kaydedilirken, Şinasi Gürkan'ın Tahtakale Mahallesi'nde kardeşini öldürmesinin ardından çocuklarını arayarak eve geçmelerini söylediği iddia edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal