Canice Öldürülen Küçük Eylül'ün Cenazesi Toprağa Verildi

Bir haftadır kayıp olan ve dün toprağa gömülü halde bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkaya'nın cenazesi Ankara'da toprağa verildi. Cenaze sırasında vatandaşlar idam talebinde bulundu.

30.06.2018-18:06 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-18:13)

Ankara Polatlı'da 22 Haziran'da kaybolan ve bir hafta ardından cansız bedeni toprağa gömülü halde bulunan küçük Eylül, Ankara'daki cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan ve dün cansız bedeni toprağa gömülü şekilde bulunan Eylül Yağlıkara son yolculuğuna uğurlandı. Küçük kız cenaze namazının eda edilmesinin sonrasında köyünün mezarlığında toprağa verilecek.

CENAZEYE YÜZLERCE VATANDAŞ KATILDI

Adli tıp morgunda gerçekleştirilen incelemenin sonrasında Eylül'ün cenazesi Polatlı Belediyesine bağlı cenaze aracı ile Uzunbeyli Mahallesi'ne götürüldü. Cenaze ilk olarak helallik alınması için baba evine getirildi. Burada küçük Eylül'ün cenazesini Yağlıkara ailesi ile yüzlerce insan karşıladı. Baba İbrahim Yağlıkara ve eşi Şerife Yağlıkara, cenaze aracının kapısını açarak çocuğunun tabutuna baktı. Bu esnada anne Şerife Yağlıkara ve akrabaları gözyaşı döktü. Alınan helalliğin sonrasında cenaze daha sonra mahallede yer alan Uzunbeyli Camisi'ne götürüldü.

VATANDAŞLAR İDAM CEZASI TALEP ETTİ

Bir haftadır sorgusu yapılan katil zanlısı ise tek kelime etmiyor. Gözaltında olanlar içinde katil zanlısını sevgilisi de var. Eylül Yağlıkara'nın öldürülmesiyle alakalı protesto gösterisi yapan insanlar, "çocuk tecavüzü ve cinayeti faillerine idam cezası" istedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal