Bunalıma Giren Adam Eşini Uykusunda Boğarak Öldürdü

İzmir'in Tire ilçesinde borçlu olduğu bilinen bir adam bu sebeple bunalıma girdi. Bunalıma giren cani adam eşini gece uykusunda boğarak öldürdü.

29.04.2019-11:45 - (Son Güncelleme: 29.04.2019-11:40)

İzmir'in Tire ilçesinde, S.Ü 24 yaşındaki karısı Hatice Ü.'yü uykusunda boğarak katletti. Gözaltına alınan cani kocanın yüklü miktarda borcu bulunduğu, bu sebeple bunalıma girdiği ve bu borçlardan sebeple aile içi problemler yaşandığı öne sürüldü.

HERKES YATAĞINA GEÇTİ, UYUMAYA BAŞLADI

Kan donduran olay, Tire ilçesinde meydana geldi. Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada işçi olarak görev yapan Hatice Ü., hafta sonu tatili için ailesiyle beraber mahalleye gitti. Dün akşam saatlerinde köyden dönen aile, yemeklerini yemelerinin ardından evde biraz vakit geçirdi. Gecenin ilerleyen saatlerinde herkes yatağına gitti ve uyumaya başladı. Aynı evde talihsiz kadının annesi Şükran Gezgin de ikamet etiyordu.

UYUMAKTA OLAN EŞİNİ BOĞMAYA BAŞLADI

Gözü dönmüş koca S.Ü., sabaha karşı saat 03.00 sularında yatağından kalktı ve uyumakta olan eşi Hatice Ü.'yü boğmaya başladı. Bir süre sonra hareketsiz kalan talihsiz kadın, ardından yaşamını yitirdi.

POLİS, GÖZALTINA ALDI

Olayın sonrasında tek başına evden çıkan cani koca, kardeşi G.Ü'yü arayarak durumu aktardı. G.Ü'de durumu polise haber verdi. Polis, yaptığı çalışmalar neticesinde cinayet zanlısı S.Ü.'yü Dallık Mahalle yolu üstünde yakalayarak gözaltına aldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal