Bugün Hava Durumu: Meteoroloji Uyardı Sağanak Geliyor

Bugün hava durumu nasıl olacak? bugün hava durumu saatlik nasıl olacak? İstanbul hava durumu? Büyük Şehirler'de hava durumu nasıl olacak?

21.04.2018-09:25 - (Son Güncelleme: 21.04.2018-09:20) Bugün Hava Durumu: Meteoroloji Uyardı Sağanak Geliyor

Yapılan son tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Çankırı, Bolu ve Sinop, Doğu Akdeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu çevrelerinin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, sabah ve gece saatlerinde Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde ise Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu, Sivas, Van ve Hakkari’nin yüksekleri ve Kayseri’nin kuzeyinin yükseklerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmini yapıldı.

Yağışların bugün sabah saatlerinden itibaren Samsun’un doğusu ve Ordu çevreleri olması bekleniyor. Ayrıca bugün Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda (Van, Bitlis, Şırnak, Hakkari) yerel olarak kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARI AZALIYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gönderilen tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey, iç ve doğu kesimlerde hissedilir derecede azalacağı tahmini yapıldı ve ülke genelinde mevsim normallerinin altında izleyeceği bilgisi verildi.

Rüzgarın genellikle kuzeyli, güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi, Marmara’nın güneyi, Ege, İç Anadolu, Akdeniz’in iç ve batı kesimlerinde ise kuvvetli olarak eseceği tahmin edildiği bildirildi.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şu  şekilde gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Ankara: Parçalı ve az bulutlu olacak 13 derece

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu, yarın sabah saatlerinde sisli olacak 19 derece

İzmir: Parçalı ve az bulutlu olacak 21 derece

Adana: Parçalı ve çok bulutlu, bugün iç kesimleri ve yüksekleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak 26 derece

Antalya: Parçalı bulutlu olacak 29 derece

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, bugün aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin edildi. Doğusunda bu sabah saatlerinden itibaren yağışların kuvvetli olması bekleniyor 12 derece

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 13 derece

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, bugün yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, bu sabah saatlerinde yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9 derece

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 19 derece

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal