Binali Yıldırım Yaptığı Espri ile Yine Salondakileri Güldürdü

Türkiye İhracatçılar Meclisi görev devir teslim töreninde konuşan Binali Yıldırım, yaptığı espri ile gene salondakileri güldürdü. Yıldırım, "Siz dükkanı devrediyorsunuz, biz dükkanı kapattık" dedi.

30.06.2018-14:04 - (Son Güncelleme: 30.06.2018-14:14)

Türkiye İhracatçılar Meclisi 25. Olağan Genel Kurulu'nda açıklamalar yapan son Başbakan Binali Yıldırım, "Temmuz'un 8-9'unda Türkiye'yi 2023'e götürecek yeni cumhuriyet hükümeti duyurulmuş olacak." dedi.

"BİZ DÜKKANI KAPATTIK"

İhracatçılar Meclisi'nde vazife devir teslimi olduğunu anımsatan Yıldırım'ın sözleri "Biriniz kazanacaksınız. Kazanamayan benim koltuğu gelip alabilir." dedi ve konuşmasının devamında "Siz yalnızca dükkanı devrediyorsunuz biz dükkanı kapattık." diyerek salondakileri kahkahaya boğdu.

Yıldırım'ın açıklamalarından satırbaşları;

"Mutlak üstünlüğümüz yok fakat mukayeseli üstünlüğümüz var, Türkiye'nin umudu gençleridir. Havacılıkta büyük bir ilerleme kaydettik. Serbestleşme ile bu mesafeyi elde ettik. Türkiye havacılıkta bir ekol oldu.

"KAZANANIN STRESİ DAHA ÇOK"

İhracatçılar Meclisi'nde vazife devir teslimi oluyor. İkinci dönem bitti yeni kişiler gelecek. Arkadaşlara başarılar diliyorum. Gayet güzel demokratik bir seçim oluyor. Aynen bizim yaptığımız gibi… Geçtiğimiz haftada biz bu heyecanı yaşadık. Biz rahatladık, yarın siz de rahatlarsınız. Kazansanız 3 saat devam ediyor sevinci, kaybetseniz, 1 günde atıyorsunuz. Onun için kazananın stresi daha fazla. 3 saat keyfini sürersiniz ondan sonra ne yapacağız diye düşünürsünüz. Kaybeden bir gün üzülür ondan sonra Allah dünya varmış der onun için hiç endişe duymaya lüzum yok.

Biriniz kazanacaksınız. Fakat kazanamayan benim koltuğu gelip alabilir ha. Bir fark var, siz yalnızca dükkanı devrediyorsunuz. Biz dükkanı kapattık.

"YENİ HÜKÜMET ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANMIŞ OLUR"

Dünyanın merkezinde olmak dünyaya ne derece açılabildiğinize bağlıdır. Devlet ayrı, özel sektör ayrı diye bir şey olamaz. Bunlar bir bütündür. Kalkınmanın kaldıracı özel sektördür. Bizim yapmamız lazım olan sizin yolunuzu açmak ve denetlemektir. Biz alt yapı kalkınma, açığını kapattık. Yeni hükümet önümüzdeki hafta duyurulmuş olur."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal