Binali Yıldırım Öğretmenleri ve Sınıf Arkadaşlarıyla Buluştu

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu ve Kasımpaşa Lisesi'nden 75 arkadaşı ve öğretmenleriyle İstanbul'da bir araya geldi.

04.02.2019-22:55 - (Son Güncelleme: 04.02.2019-22:44) Binali Yıldırım Öğretmenleri ve Sınıf Arkadaşlarıyla Buluştu

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Piri Reis Ortaokulu ve Kasımpaşa Lisesi'nden 75 arkadaşı ve öğretmenleriyle İstanbul'da bir araya geldi.

Beşiktaş'taki bir otelde  gerçekleşen buluşmada bir konuşma yapan Binali Yıldırım, "Ülkede telefon, televizyon yoktu, bizlerde de yoktu. Hele hele internet hiç yoktu. O dönemi torunlarımıza anlattığımızda anlayamıyorlar. Z kuşağı bizim o dönemki imkansızlıklarımızı hayat şartlarımızı hayal dahi edemiyor. Anlamalarını beklememeliyiz. Bizim onlara bu yeni nesle bir gelecek ve vizyon verme sorumluluğumuz var." ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERİNİN GÖZÜNDEN YILDIRIM

Buluşmada öğretmenleri ve arkadaşları Binali Yıldırım'ı anlattı.

Fizik öğretmeni Necati Güngör, "Sessiz, düşünen ve düşündüğünü isabetli olarak kullanan bir kişi. Bir meziyeti daha var, söylediği şeyi halk seviyesinde, halka hitap ederek konuşuyor, ifade ediyor. Şimdi İstanbul'a, kendisini Binali Yıldırım yapan şehre vefasını ödemek için geldiğini söylüyor. Bunu hangi devlet adamı kaç kez söylemiştir. Kaç siyasetçi bunu söyleyebiliyor. İstanbul'u yepyeni bir İstanbul yapacağına inanıyorum" dedi.

Matematik öğretmeni Yılmaz Er ise, "Toleranslı, analitik gözle bakan, duygulu, merhametli kişiliğiyle insanlığa hizmet edebilen bir şahsiyet. Dürüstlüğü, açık yürekliliği, samimiyeti ile tanıdığımız, çalışkanlığı ile yüksek notlar alan bir öğrenciydi" diye konuştu.

Lise arkadaşı Tacettin Erk de "Kendisini siz veya biz nasıl görüyorsak, okul zamanında da öyleydi. Biraz daha sakin, sessiz, şakacı ve iyi niyetliydi" şeklinde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal